Stela Popescu

Octavian Ursulescu a fost șoferul Stelei Popescu, iar noi detalii ies la iveală despre legătura dintre cei doi. Bărbatul a făcut cele mai sincere mărturisiri despre regretata actriță.

Octavian Ursulescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi, își amintește cu nostalgie de relația deosebită pe care a avut-o de-a lungul timpului cu îndrăgita și regretata actriță Stela Popescu.

El mărturisește, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars că Stela Popescu era o femeie foarte energică și pozitivă tot timpul.

'Stela Popescu m-a marcat în viață. Am fost prieteni de familie. Stela după două-trei spectacole era un monument de energie. Ne zicea ‘băieți, ce bem, ce mâncăm, ce vedem? Eu și Stela am fost într-un cerc de prieteni foarte apropiați. Câteodată eu eram șoferul ei, ea nu avea mașină, o luam și mergeam  acolo. Am fost foarte legat de ea. Ne simțeam bine, eram noi între noi și Stela era copleșitoare', povestește Octavian Ursulescu.

Amintiri de neuitat legate de mari nume ale cinematografiei și muzicii românești, Octavian Ursulescu împărtășește, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Octavian Ursulescu

Octavian Ursulescu

Stela Popescu a murit la 81 de ani

Celebra actriță și-a dat ultima suflare la vârsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost găsită moartă în propria casă, după ce aceasta a făcut un stop cardiac. Durerea a fost imensă pentru toată lumea la aflarea veștii triste.

FOTO: PR

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro