Cum se împarte averea lui Ilie Năstase, după divorţul de Brigitte Sfăt

Publicat pe

Cum se împarte averea lui Ilie Năstase după divorţul de Brigitte Sfăt. Bruneta a confirmat faptul că a depus deja actele pentru divorţul de cel alături de care a trăit ani de zile. Toţi s-au întrebat ce se va întâmpla cu averea celor doi, mai exact cum o împart. 

Relaţia controversată dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase se pare că este aproape de sfârşit. Nu au reuşit să se despartă amiabil la un notar şi aşa au ajuns la judecătorie. Bruneta a insistat în repetate rânduri să divorţeze de soţul său, însă el încerca mereu să o convingă. Acum ea a pus piciorul în prag.

Brigitte a depus ieri actele la Judecătoria Sectorului 1. Toţi s-au întrebat cum vor împărţi cei doi averea. Bruneta a confirmat astăzi că la începutul căsniciei au semnat un contract în care era specificat că fiecare va rămâne cu bunurile sale, indiferent ce s-ar întâmpla.

„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială .
Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în dată de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în față notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în dată de 12 octombrie 2017)”, a scris pe Facebook Brigitte Năstase.

Foto: Facebook, Captură

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter