Ada Condeescu a născut! A devenit mamă de fată

Publicat pe

Ada Condeescu a născut. Actriţa a adus pe lume acum câteva zile o fetiţă perfect sănătoasă. Ea şi micuţa  au ajuns deja acasă, se pare că lucrurile decurg minunat, semn că mama şi fetiţa se simt foarte bine. Iată primele declaraţii ale vedetei. 

Actriţa Ada Condeescu le-a dat de veste tuturor fanilor săi, pe Facebook, că aşteptarea a luat sfârşit. Ea şi-a strâns pentru prima oară copilul în braţe. A anunţat în mediul online că a ajuns cu bine acasă, sunt în familie.

„După 9 luni de aşteptare, suntem cu toţii acasă! Cei mai fericiţi!', asta însemnând că şi ea, şi bebeluşul au fost externaţi din maternitate.

Cei care o urmăresc în mediul online au lăsat comentarii care mai de care. Unul a atras atenţia în mod deosebit: „Felicitări!!! Să fiţi fericiţi, mereu împreună!!! (…) Felicitări sincere”

Ada Condeescu, însărcinată pentru prima oară

Nu e secret că sunt însărcinată. E însă ceva foarte intim şi personal şi nu-mi place să dau detalii despre asta. Dar, nu mai e mult. Mai este foarte puţin, o să nasc la începutul anului viitor. Nu stiu dacă o să îmbrac copilul în roşu sau albastru, totul este secret. Viaţa privată este secretă. În privinţa numelui nu sunt hotărâtă', spunea actriţa în trecut pentru WOWbiz.ro.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter