Ilie Năstase și Brigitte Sfăt divorțează. Ce vrea bruneta după separarea de tenisman

Publicat pe

Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase. Focoasa brunetă se pare că nu a mai rezistat și a depus deja cererea de divorț.

Se cunoaște faptul că în relația lor existau multe probleme, iar Brigitte Sfăt începuse să se răcească de fostul tenismen, după acesta a înșelat-o. Dosarul a fost depus la Judecătoria Sectorului 1, potrivit cancan.ro.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013, iar aceasta îi poartă numele. Cei doi nu mai țineau cont nici de camerele de filmat atunci când se certau. Chiar dacă Brigitte își dorește divorțul, aceasta nu vrea să renunțe la numele de Năstase, pe care l-a luat după căsătorie.

Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase

Nu e prima dată când se ajunge la divorț

În urmă cu doar un an, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au fost la notar să divorțeze, însă s-au răzgândit. „Eu am fost pe punctul de a pleca din această relaţie şi el a fost cel care m-a rugat să nu fac lucrul ăsta. Am fost în faţa notarului cu el, ca să semnăm separarea. Acolo, cu ştreangul de gât, el a spus că ‘trebuia să te respect mai mult. Mi-am dat seama că pe tine te iubesc şi că nu te-am apreciat la adevărata ta valoare. (…) Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat… Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase. Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem… S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei', a declarat Brigitte Năstase.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter