Kate Middleton, incident în vizita oficială în Norvegia

Kate Middleton, incident în vizita oficială în Norvegia! Ducesa de Cambridge, cu toate că mai are puţin şi va naşte al treilea bebeluş regal, este într-o formă de excepţie. Aflată într-o vizită oficială în Norvegia alături de Prinţul William, aceasta a trăit un incident mai puţin plăcut, însă şi-a păstrat zâmbetul pe buze. 

De fiecare dată când a apărut în public, chiar de la anunţul relaţiei sale cu William, Kate a arătat că toate regulile de comportament, de ţinută au altele nu sunt greu de respectat, ba mai mult, ea a făcut ca toate acestea să pară absolut normale, fireşti. Recent, Ducesa a apărut în Wickford, Essex, şi din greşeală şi-a prins tocul într-un grătar de metal, probabil de la o scurgere.

Chiar dacă momentul nu a fost plăcut, Ducesa a păstrat zâmbetul pe buze, a stras de picior mai tare şi a scos piciorul cu pantoful de acolo. Toţi şi-au îndreptat privirea spre membrul inferior al lui Kate, semn că a atras atenţia. Ea s-a comportat din nou natural, nu s-a enervat şi nici nu a făcut o scenă.

La această întrevedere oficială, Kate a purtat un palton albastru care i-a pus sarcina în evidenţă, asortat cu o pereche de pantofi negri şi un cluch de aceeaşi nuanţă.

Priveşte galeria foto cu Kate şi incidentul surprinzător.

Citeşte şi:

Mădălina Ghenea suferă? Vedeta nu-și mai ascunde problemele

Foto: Hepta, Northfoto

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro