Brad Pitt a produs un accident auto în lanț

Cu sau fără voia lui, Brad Pitt reușește să devină subiect de prima pagină. Iată că, de data aceasta, actorul a reușit să provoace un accident în lanț, lovind alte două mașini, din fericire fără victime.

 

Brad Pitt, permanent în atenția media...

Brad Pitt, permanent în atenția media…

După despărțirea de Angelina Jolie, viața lui Brad Pitt nu a fost tocmai roz, iar asta și din cauza procesului pentru custodia celor șase copii ai lor, proces care a deteriorat și mai mult relațiile dintre el și actriță și care, evident, nu le-a făcut bine deloc copiilor.

Brad Pitt și cei doi șoferi accidențați de el

Brad Pitt și cei doi șoferi accidențați de el

Iată însă că, în această săptămână, Brad Pitt a fost din nou lovit de ghinion, dar, din fericire pentru actor, accidentul pe care l-a provocat nu a avut urmări grave. Absorbit probabil de gânduri, Pitt a fost distras doar câteva clipe de la condus și a fost de ajuns pentru a se produce incidentul. Aflat în apropiere de casa lui din Los Angeles, actorul, aflat la volanul autoturismului său marca Tesla, a intrat într-un Nissan argintiu, al cărui șofer a lovit la rândul său o mașină Kia de culoare neagră.

Brad Pitt constată pagubele...

Brad Pitt constată pagubele…

Din fericire, accidentul a fost minor și nu s-a soldat cu victime. Relaxat, îmbrăcat casual, cu pantaloni negri, tricou alb și o șapcă de baseball, Pitt (54) arăta extrem de relaxat. După șocul initial, actorul a ieșit din mașină și s-a îndreptat spre ceilalți șoferi, cu care, în cele din urmă, a căzut la pace, cei trei strângându-și mâinile la final.

Brad Pitt a făcut o înțelegere amiabilă cu victimele accidentului.

 

Doar norocul a făcut ca acest accident să nu ia o turnură mai urâtă, așa că Brad Pitt probabil de acum înainte va fi mult mai atent la condus. Chiar dacă, teoretic, actorul nu are nicio scuză, cu siguranță problemele din viața personală l-au distras de la șoferie mai mult decât era cazul… Deși a trecut aproape un an și jumătate de când el și Angelina sunt în divorț, cei doi încă sunt în faza de negociere în privința custodiei copiilor.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Coleman-Rayner

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro