O seară parfumată la vernisajul Inspiration Challenge

Frumusețea și arta au fost aduse din nou împreună la cea de-a cincea ediție a vernisajului Inspiration Challenge by AVON, care a avut loc seara trecută, la Galeria The Hub Iorga 5. Anul acesta, opt artiști – fotografi și ilustratori – au acceptat provocarea de a se lăsa inspirați de cea mai nouă colecție de parfumuri AVON și de parfumurile iconice din portofoliul brandului.

Anca Sînă Serea a fost gazda celei de-a cincea ediție Inspiration Challenge a avut tema HER MANY FACES, care vorbește despre multilateralitatea femeilor și despre nenumăratele stări, sentimente și roluri pe care acestea le pot îmbrățișa. Tema a fost inspirată de colecția EVE Discovery, care cuprinde parfumuri potrivite unor momente, stări de spirit sau sentimente: Eve Confidence este un parfum potrivit femeilor încrezătoare, extrovertite, care inspiră determinare în fiecare clipă. Confidence este o aromă proaspătă, care combină notele florale cu cele lemnoase. Eve Alluring este aroma ideală pentru femeile seducătoare, pasionale și fascinante, un amestec de note exotice și lemnoase, întregite de mosc fermecător.

„Cu Eva Mendes ca imagine și două arome contrastante – Eve Confidence, dinamică și efervescentă și Eve Alluring, cu note romantice și senzuale -, colecția Eve Discovery este o nouă expresie a complexității noastre. Ea ne-a servit ca inspirație în momentul alegerii temei evenimentului, Her Many Faces, și provocării pentru artiști. În lucrările expuse, puteți admira laturi, stări și expresii feminine care formează împreună tipul de frumusețe completă pe care suntem mândri să îl atribuim femeii AVON' ne-a povestit în cursul serii Andreea Moldovan, noul General Manager AVON România, Moldova, Bulgaria, Albania și Macedonia.

Astfel, implicarea artiștilor a depășit realizarea lucrărilor pornind de la parfumurile care le-au servit drept inspirație în cadrul Inspiration Challenge, aceștia fiind provocați, totodată, să ilustreze – prin lucrările lor – multilateralitatea femeilor și nenumăratele stări și sentimente pe care acestea le pot îmbrățișa.