Gabriela Cristea și Tavi Clonda țin dietă! Ce mănâncă să scape de kilogramele în plus

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut la dietă, cei doi soți încearcă să mănânce cât mai sănătos. Chiar dacă au renunțat la caloriile multe, mâncarea pe care o prepară pare foarte gustoasă.

Cel mai probabil, prezentatoarea TV vrea să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, iar soțul ei o susține. 'Dietă…', a scris Tavi Clonda pe una dintre rețelele de socializare.

Artistul a făcut o poză la mâncarea pe care o prepara pe grătar, frigărui de pui și zucchini. Se pare că cei doi țin o dietă echilibrată și consumă proteine împreună cu legume, zucchini având doar 16 calorii la o porție de 100 de grame.

Tavi Clonda este cel care se ocupă de preparea mesei, în timp ce Gabriela Cristea cel mai probabil avea grijă de micuța Victoria.  Pentru a duce această dietă la bun sfârșit și să aibă rezultatele dorite, Tavi Clonda și Gabriela Cristea trebuie să aibă o ambiție de fier și să reziste în fața ispitelor culinare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda dietă

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter