Nu se mai ascund! Katie Holmes și Jamie Foxx își doresc un copil

Recent, s-au afișat împreună la gala pre-Grammy în prima lor apariție publică în calitate de cuplu, iar acum se aude din tot mai multe surse că îndrăgostiții Katie Holmes și Jamie Foxx își doresc un copil. Pentru Katie, ar cam fi momentul, cu siguranță ceasul ei biologic ticăie cu putere!

 


Gala pre-Grammy din New York a fost momentul perfect pentru cel mai hot cuplu al momentului să-și facă debutul, așadar Katie Holmes și Jamie Foxx nu doar că au venit împreună la eveniment, ci au și stat toată seara la aceeași masă, limbajul mimico-gestual nelăsând niciun dubiu cu privire la sentimentele lor.

Până acum, cei doi îndrăgostiți au fost extrem de discreți, deoarece Katie, în urma divorțului de Tom Cruise, a fost obligată de o clauză impusă de actor ca, timp de 5 ani, să nu se afișeze în public cu niciun bărbat. Și, într-adevăr, până anul trecut, în luna septembrie, când ea și Jamie au fost surprinși de paparazzi plimbându-se mână în mână pe o plajă din Malibu, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Jamie este nebun după Katie”

Conform publicației Lyfe & Style, ar mai exista un motiv pentru care Katie și Jamie s-au decis să nu-și mai ascundă dragostea – relația lor, pe care au ascuns-o ani buni, trebuie să treacă la un alt nivel, mai ales că amândoi își doresc să facă un copil împreună. Jamie și Katie au discutat multă vreme despre posibilitatea de a face un copil', a declarat sursa din anturajul celor doi actori, adăugând că „Jamie este nebun după Katie și crede că vor avea un copil adorabil'.

 


De ce această grabă după atâția ani în care și-au ascuns relația. Se pare că ceasul biologic al lui Katie, care are deja 39 de ani, bate cu repeziciune și actrița își dorește să aibă un copil cu iubitul ei. Mai mult, sursa a dezvăluit și faptul că actrița le-a spus prietenelor sale că-și dorește să-i ofere fiicei sale (și a lui Ton Cruise) un frățior sau o surioară, deoarece suri chiar simte lipsa unui bebeluș în preajmă. Katie are acum două motive să se grăbească – în curând va face 40 de ani, iar fiica ei, la aproape 12 ani, în curând va fi interesată de cu totul altceva…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro