Mădălina Ghenea suferă

Mădălina Ghenea suferă în tăcere, dacă ar fi să ne luăm după postările pe care le face pe rețelele de socializare. Vedeta pare că nu-și mai scunde problemele cu care se confruntă.

Situația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan este incertă în aceste momente. Cauza stărilor ei ar fi chiar tatăl copilului ei. Cei doi nu au confirmat niciodată faptul că s-au despărțit sau că ar exista probleme în cuplul lor, însă vedeta a reușit să dea de înțeles că situația nu e tocmai lapte și miere.

Pe una dintre rețelele de socializare, vedeta a postat recent o imagine cu o femeie care se află singură într-un pat, ceea ce evidențiază singurătatea și tristetea. Fotografia venea însoțită și de un mesaj: 'E bine'. Se pare că Mădălinei Ghenea îi este tare greu în această perioadă și nu ezită să o arate prin postările pe care le face.

Mădălina Ghenea suferă

Codin Maticiuc a glumit că s-a culcat cu Mădălina Ghenea

Craiul de Dorobanți a primit un așternut de pat pe care era inscripționat numele Mădălinei Ghenea. Codin Maticiuc a făcut o glumă și a spus că s-a culcat cu vedeta. Se pare că Mădălina Ghenea nu a răspuns în niciun fel acestei glumițe, iar pe Instagram a postat recent imagini cu ea sexy.

Mădălina Ghenea sexy

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro