„Gătește din inimă” - o carte despre mâncatul intuitiv, pentru un stil de viață sănătos

Publicat pe

O noua carte de bucate pentru un stil de viață sănătos, bazat pe fructe și legume în fiecare zi – „Gătește din inimă. Rețete delicioase și sănătoase' de Denisa Rățulea este acum disponibilă la precomandă pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing. Toți cei care vor rezerva volumul până pe 19 februarie vor primi automat, pe lângă autograf, un loc la webinar-ul cu tema „Mâncatul intuitiv și poftele de Mâncare: cum să le stăpânim', organizat de autoare exclusiv pentru participanții la această promoție.

Pentru cei care se pierd în avalanșa de informații despre nutriție și caută acea carte care să demitizeze stilul de viață sănătos, cu siguranță își vor găsi un aliat în „Gătește din inimă. Rețete delicioase și sănătoase', care va apărea curând la Curtea Veche Publishing.

O altfel de carte de bucate, nu doar pentru cei care mănâncă sănătos sau își doresc să-și formeze acest obicei, conține rețete pentru micul dejun, smoothies, prânz, cină, deserturi și condimente. Și își propune să ghideze orice începător sau bucătar pasionat, pentru a-l apropia de o alimentație sănătoasă, dar folosindu-se de ceea ce știm deja despre noi ca preferințe culinare. Iar această filosofie nouă, deși deloc străină nouă, este „mâncatul intuitiv'. Cu alte cuvinte: mâncatul sănătos, și în acest caz cu ingrediente proaspete, neprocesate si în multe cazuri, chiar crude, nu trebuie să fie lipsit de gust și nu trebuie în niciun caz să devină o corvoadă.

Astfel, cartea este bazată în exclusivitate pe alimente naturale, dar nu folosește etichete, fiindcă acestea ne pot descuraja de la a încerca lucruri noi. Acest tip de bucătărie iese în afara normelor, este din inimă și readuce în prim plan dragostea pentru mâncare și implicit pentru tine.Cu peste 60 de rețete simple și rapide, care nu necesită ingrediente speciale, o veți putea pune la lucru imediat. Organizată pe capitole ușor de înțeles, este completată de un plan de mese pentru 10 zile și de o listă de cumpărături care vă vor apropia încet de acest concept nou-vechi al mâncatului intuitiv.

Denisa Rățulea, născută în Brașov și stabilită la Londra, este specialistă în gătitul cu ingrediente vegetale, însă filosofia sa nutrițională transcede eticheta aplicată mai tot timpul veganismului. Fondatoare a platformei de wellbeing Second Nature, organizează cursuri de gastronomie și susține, ca mentor, programe în domeniul sănătății emoționale dedicate femeilor. După mulți ani în care s-a confruntat cu dureri severe cauzate de implanturi metalice în coloana vertebrală, Denisa a luat decizia de a-și schimba stilul de viață și de a adopta hrana pe bază de plante. De atunci a parcurs un drum lung, misiunea ei devenind adoptarea unui stil alimentar ce face apel la intuiția fiecăruia. Acum îi ajută pe semeni să-și descopere potențialul propriului corp și îi inspiră să privească mâncarea dintr-o perspectivă diferită pentru a-și redobândi sănătatea și vigoarea.

Cartea poate fi rezervată pe site-ul www.curteaveche.ro în perioada 9-19 februarie: https://goo.gl/eBxsGu

Pe lângă autograf, absolut toți cei care o achiziționează în acest interval vor putea participa la un webinar organizat special de autoare, cu tema „Mâncatul intuitiv și poftele de Mâncare: cum să le stăpânim'.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter