Adelina Pestrițu a părăsit România! Primele imagini cu vedeta din vacanță

Publicat pe

Adelina Pestrițu și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță mult dorită. Vedeta a zburat peste 13 ore pentru a ajunge în New York.

Vedeta este însărcinată în trei luni, iar înainte de a pleca în această vacanță, Adelina Pestrițu s-a sfătuit cu medicul care îi supraveghează sarcina. De când a ajuns în Statele Unite ale Americii, Adelina Pestrițu este cu zâmbetul pe buze și mărturisește că i-ar plăcea să locuiască în New York.

„Deci, vreau să vă spun că iubesc oraşul ăsta. Sunt îndrăgostită maxim de el, m-aş muta oricând în New York. Bine, şi în Miami, e un pic mai cald decât aici. Dar… este magic. Deci, ăsta este locul meu preferat din New York, în Times Square unde mă aflu acum. Este superb şi e un vibe atât de pozitiv şi de bun”, a mărturisit Adelina Pestriţu.

A fost la medic înainte de vacanță

„Pentru că urmează să plec la New York în doar câteva zile, i-am facut o vizită Ioanei Dragan, medic, care mă supraveghează pe perioada sarcinii, să îmi dea câteva indicaţii despre ce trebuie să fac pe tot parcursul zborului de cele 13 ore. Sunt încântată să vă fac şi vouă cunoştinţă cu ea. ♥️', a notat Adelina.

Adelina Pestrițu nu mai are ratonul

Toată lumea o știa pe Cindy, ratonul Adelinei Pestrițu. Se pare că vedeta este alergică la părul de raton și a fost nevoită să-l dea pentru a nu-și pune sarcina în pericol.

„A fost dureros, mi-a sfâşiat inima. Doctorul mi-a spus că nu mai am voie să stau în prezenţa ratonului. Doamna doctor nu ştia. I-am spus că am un căţel de 8 ani şi un raton, care nu este totuşi un animal destul de obişnuit. Eu în urmă cu câteva luni am dezvoltat o alergie care se agrava de la o zi la alta. Era la părul de raton. Mâncărimi, ochii umflaţi şi încontinuu îmi curgeau, nu mai respiram pe nas, dar am zis că mi-am dorit acest animăluţ şi nu pot să mă despart de el pentru o alergie. (…) Doamna doctor m-a sfătuit să găsesc cea mai bună variantă pentru acest raton. Se poate agrava starea mea de sănătate. Este prioritar să duci sarcina la capăt şi să aduci pe lume un bebeluş sănătos. Vezi care e cea mai bună variantă. Imediat ce am ieşit din cabinet am sunat-o pe veterinara care s-a ocupat de ea. Eu i-am spus că vreau să aibă spaţiu să se joace, să aibă nişte animăluţe care să îi ţină companie şi oameni iubitori de animale. La zoo, oamenii mi-au permis să merg de câte ori vreau să o văd pe Cindy, să intru în spate la ea. De câte ori am timp dau fuga şi o văd', a declarat Adelina Pestrițu într-o emisiune TV.

Adelina Pestrițu a părăsit România! Primele imagini cu vedeta din vacanțăAdelina Pestrițu a părăsit România! Primele imagini cu vedeta din vacanță

FOTO: Instagram

Diana Stamen 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter