Tyga și Kylie Jenner

Tyga încă trăiește cu impresia că el ar putea fi tatăl copilului lui Kylie Jenner, iar acesta vrea un test de paternitate să dovedească acest lucru.

Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, este acum cea mai fericită de când a născut, dar fostul ei iubit, Tyga, în vârstă de 28 de ani, este cu inima frântă. Chiar dacă el a ales să-i trimită o felicitare după ce aceasta a născut-o pe Stormi Webster, Tyga nu își poate lua gândul că fetița ar putea fi a lui. Artistul a apelat la ajutorul lui Scott Disick, dar din păcate, fostul iubit al  lui Kourtney Kardashian i-a spus să treacă peste.

'Scott l-a încurajat pe Tyga să treacă peste și să o lase în pace pe Kylie. Tyga i s-a confesat lui Scott despre sentimentele pe care le are pentru Kylie. Tyga încă simte că face parte din familia Kardashian și vrea să facă testul ADN pentru arătata paternitatea lui Stormi, asta ar fi ultima șansă ca el să fie în familia aceasta.', a declarat o sursă apropiată lui Tyga pentru hollywoodlife.com.

Fotografia cu Stormi are cele mai multe like-uri pe Instagram

Imaginea prin care Kylie Jenner a anunțat venirea pe lume a fetiței sale este cea mai populară de pe Instagram. Fotografia cu micuța Stormi Webster a strâns peste 15,7 milioane de like-uri în  doar 2 zile.

Stormi Webster

Stormi Webster

Travis Scott nu vrea să audă de Tyga

Tatăl bebelușului lui Kylie nici nu vrea să audă de Tyga, iar acesta chiar i-ar fi transmis să stea departe de copilul lui. Kylie Jenner nu a declarat nimic despre acest război dintre fostul și actualul iubit.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro