Jennifer Lopez, imaginea unui brand celebru, la 48 de ani: "Femeia devine mai frumoasă şi mai talentată cu timpul"

Publicat pe

Jennifer Lopez este, la 48 de ani, imaginea celebrului brand Guess. Flatată de solicitarea reprezentanților companiei, JLo a spus că este deosebit de bucuroasă să facă parte din campania brandului pe care îl admiră încă de când era adolescentă.

Jennifer Lopez a fost aleasă pentru a demonstra că femeia devine mai frumoasă şi mai talentată atunci când adună mai multă experienţă de viaţă. Artista în vârstă de 48 de ani a scris astfel istorie, fiind, la momentul actual, cea mai învârstă Guess Girl. JLo a detronat-o astfel pe Claudia Schiffer care, la 41 de ani, poza pentru campania aniversară Guess, 30 de ani. Se întâmpla în 2012.

'Când am fost sunată de Paul Marciano și rugată să fiu noua Guess Girl, am fost deosebit de încântată și emoționată că voi putea face parte din acest brand iconic, pe care îl iubesc încă din adolescență', a declarat Jennifer Lopez printr-un comunicat de presă.

Paul Marciano este art-directorul campaniei în care imaginile alb-negru îi conferă lui Lopez un look retro și extrem de sexy. „Femeia devine mai frumoasă şi mai talentată cu timpul” este mesajul care evidențiază ideea campaniei. 'Jennifer Lopez este Guess Girl perfectă! Este un artist complet; este iconică și senzuală', a comentat Paul Marciano. 'Impactul și influența lui Jennifer continuă să crească, iar această campanie celebrează ideea potrivit căreia femeile devin mai frumoase și mai talentate pe măsură ce acumulează experiență de viață. Iar frumusețea și rafinamentul ei strălucesc în această campanie', a adăugat Paul Marciano.

Jennifer Lopez, imaginea unui brand celebru, la 48 de ani: "Femeia devine mai frumoasă şi mai talentată cu timpul"Jennifer Lopez, imaginea unui brand celebru, la 48 de ani: "Femeia devine mai frumoasă şi mai talentată cu timpul"

Un nou caz #metoo sau o încercare de a defăima?

Decizia lui Jennifer Lopez de a accepta să fie Guess Girl vine în plin scandal, după ce Kate Upton l-a acuzat pe cofondatorul brandului, Paul Marciano, că a agresat-o sexual și, ulterior, a concediat-o pe motiv că este 'prea grasă'.

În ceea ce privește scandalul care planează asupra lui Paul, aceasta și-a exprimat punctul de vedere printr-un comunicat de presă publicat de DailyMail: 'Poziția mea în legătură cu acest subiect este binecunoscută, în condițiile în care mi-am exprimat-o răspicat până acum. Nu tolerez nicio formă de hărțuire sexuală, viol sau comportament neadecvat. Orice acuzație trebuie temeinic și complet investigată. În calitate de femeie, voi continua să susțin drepturile noastre', a declarat aceasta.

În replică la acuzațiile care i-au fost aduse, Paul Marciano a spus pentru TMZ că este șocat și că nu își poate închipui ce ar putea avea Kate Upton să îi reproșeze. 'Dacă are vreo plângere împotriva mea, singurul loc unde poate spune adevărul este la tribunal sau la poliție', spune Mariciano care, astfel, lasă să se înțeleagă că încercarea lui Kate Upton  de a-l acuza este total nefondată.

FOTO: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter