Carla's Dreams vorbeşte despre retragerea din muzică. Dezvăluiri din viaţa artistului

Publicat pe

Carla’s Dreams renunţă la muzică. Artistul a cucerit România cu cântecele sale care se aud chiar şi în alte ţări. A povestit de curând la radio că se gândeşte să renunţe la acest proiect care l-a făcut cunoscut. Dezvăluiri uimitoare din viaţa artistului care se ascunde în spatele unei măşti. 

Proiectul Carla’s Dreams a făcut pentru prima dată cunoştinţă cu România prin colaborarea cu INNA într-o reinterpretare a piesei lor POHUI. Au urmat numai hituri precum Lumea ta' cu Loredana, Fie ce-o fi' cu Dara, INNA şi Antonia, iar piesa Cum ne noi' cu Delia a reuşit să fie cea mai căutată melodie de pe YouTube în 2015, cu aproape 34 de milioane de vizualizari.

Au cucerit tinerii cu piesele „Sub pielea mea” sau „Până la sânge”, iar acum, solistul se gândeşte la abandonarea acestui proiect.

„La proiect sigur o să renunţ. La muzică nu ştiu, acum nu pentru că îmi place lucrul de studio, adică mă relaxează. De la asta a început până la urmă tot.”, a spus artistul la radio.

Artistul a dezvăluit că atunci când o să renunţe la acest proiect nu o să îşi dezvăluie identitatea.

„Nu, mi se pare de prost gust.”, a clarificat el.

Cum arată o zi din viaţa lui Carla’s Dreams

Are o mulţime de concerte, de evenimente la care participă, iar stilul său de viaţă nu este unul deloc sănătos. Mănâncă pe fugă, când şi ce apucă şi doarme destul de puţin.

„Din păcate, nu am un regim bun. Sănătos nici pe departe. Lucrez noaptea pentru că nu ştiu, aşa am deprins. Încerc să dorm 20% din cât lucrez.”

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter