(P) Relaxare și spiritualitate de Paște în Delta Dunării

Publicat pe

Una dintre cele mai populare destinații de vacanță din România, Delta Dunării este o oază de frumusețe naturală care te cucerește de la prima vedere. Descoperă acest colț de paradis într-o escapadă pascală la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina care vine cu reduceri de până la 50% la pachetele Delta pentru Seniori, în care sunt incluse 4 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca.

Participă la slujba de Înviere la una din splendidele biserici din împrejurimi, răsfață-te cu deliciile lipovenești și pornește în plimbări relaxante cu barca pe lacurile de smarald, în vacanța de Paște la Gulliver Delta Resort 3*.

Armonie cu natura, la Gulliver Delta Resort 3*

Întins pe o suprafață impresionantă de 10.000 metri pătrați, hotelul Gulliver Delta Resort 3* din Uzlina te așteaptă într-un cadru natural superb. Primăvara se armonizează minunat în Delta Dunării, unde vegetația revine la viață, păsările migratoare se întorc din țările calde, iar festivalurile gastronomice sunt în plină desfășurare. Aflat la confluența dintre Brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* este un excelent punct de plecare în excursiile cu barca pe canale și lacuri. Pe înserat, astfel de plimbări romantice oferă priveliști asupra spectacolului naturii, colorat în nuanțe de violet, oranj și roșu.

Paște în Delta Dunării

Paște în Delta Dunării

Locul desprins din paradis

Delta este locul perfect unde poți pescui în orice moment al zilei, să observi păsările sălbatice (aici vei întâlni cea mai mare comunitate de pelicani comuni din Europa, dar și jumătate din populația mondială de cormorani), să-ți găsești relaxarea pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe. Iar dacă ai înclinații cultural-religioase, o excursie opțională cu microbuzul spre cetățile Istria și Enisala sau la Martirionul de la Niculițel sunt doar câteva dintre bijuteriile dobrogene pe care le poți explora.

Uzlina este unul din locurile apreciate din rezervație, un mic sat de pescari lipoveni care odată cu trecerea timpului a devenit o atracție pentru cei care vor să afle secretele Deltei. Astfel, la Gulliver Delta Resort 3* poți participa și la Petrecerea Lipovenească întreținută de un ansamblu de dansatori locali, cu muzică bună și gustări alese, pentru momente de vacanță de neuitat cu ocazia Paștelui.  

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort

Oferta Speciala Paste Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Sejur Delta pentru Senioritarife de la 599 lei/persoana – demipensiune/ de la 649 lei/persoanapensiune completa.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, masa traditionala de Paste, transport autocar, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter