Carmen Brumă, despre interzicerea avortului: „Nu e firesc să interzici așa ceva!”

Publicat pe

După ce mii de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva avortului, Carmen Brumă și-a exprimat și ea părerea în legătură cu acest subiect delicat care a mișcat pe toată lumea.

„Marșul pentru viață' a scos pe străzile capitalei peste zece mii de oameni care susțin că avortul este o crimă și că ar trebui interzis. De „Buna Vestire', aceștia au mărșăluit din Piața Unirii până în Parcul Tineretului și au susținut că în ultima jumătate de secol au fost făcute în România peste 22 de milioane de avorturi.

Totuși, Carmen Brumă consideră că nu este firesc să interzici așa ceva, fiind un subiect foarte sensibil pentru femei.

Eu nu cred că este corect, nu este normal, nu e firesc să interzici așa ceva. Sigur că există foarte mult metode de prevenire a unui avort că d-aia suntem în anul în care suntem, în secolul în care suntem. Știința a descoperit 7 mii de metode de evitare a unei situații din astea în care să ajungi la un avort, dar există și situații în care nu se poate altfel. Cred că opțiunea asta a avortului trebuie să existe. Nu cred că e o fericire, eu nu am trecut prin asta. Evident cred că este o traumă foarte mare pentru o femeie un avort și e bine să nu ajungi acolo, dar sunt situații în care poate nu ajungi acolo din vina ta', a spus Cermen pentru Viva!.

În plus, vedeta consideră că femeile sunt pionul principal în educare copiilor în ceea ce privește educația sexuală.

Este dreptul unui om și femeia este un om. Cred că ea ar trebui să completeze educația sexuală din familie și ar trebui completată și la școală'.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Mărturisirea emoţionantă a lui Ellie White – „Am făcut avort!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter