Virgil Ianțu va prezenta o emisiune la TVR 2

Publicat pe

Virgil Ianțu revine în televiziune cu o nouă emisiune și nu la Prima TV, așa cum ar fi crezut toată lumea, ci la TVR 2.

Prezentatorul va modera o emisiune de cultură generală despre România prin care el propune să educe telespectatorii, dar totuși să fie un show mixt între divertisment și educație.

În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi oameni (de la prietenii cei mai apropiaţi şi până la toţi cei care îmi trimit gânduri frumoase online zilnic) mă întrebau de ce nu revin pe TV. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credinţele mele, de la care nu m-am abătut, aşa cum nu o voi face nici de acum înainte. Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel sau altul suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente, cu informaţii de valoare, şi de o calitate ireproşabilă', a spus Virgil Ianțu.

Virgil este nerăbdător să revină pe sticlă după trei ani de pauză. În curând încep și filmările pentru noua emisiune care va debuta pe 17 aprilie, așa că acesta abia așteptă să aducă în casele românilor cultura de care el crede că este nevoie.

Nu cred că sunt singurul care vede că noua generaţie are nevoie de emisiuni din care să îşi poate alege modele, de oameni care să le demonstreze că ceea ce ştii te reprezintă cu adevărat ca individ. O cultură generală solidă trebuie să se bazeze şi pe cunoaşterea lucrurilor care ne definesc cultura. Astăzi mai mult ca oricând e important să nu ne pierdem identitatea şi să învăţăm să preţuim locul în care ne-am născut. E uşor să hulim tot ce înseamnă valori naţionale, dacă nu le-am cunoscut cu adevărat. Şi iată cum dorinţa de a mă reîntâlni cu publicul s-a sincronizat perfect cu excelenţă propunere a celor de la TVR şi Zucchero Media. Sunt nerabadator să fiu din nou pe platou şi să trăiesc alături de concurenţi emoţiile şi bucuria învingătorului!', a adăugat Ianţu.

Știi că există un test care îți ghicește vârsta în funcție de cultura ta generală? Fă-l și tu!

Citește și:

După o pauză de 3 ani, Virgil Ianţu revine în televiziune

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter