Carmen Brumă – Tot ce face când nu face sport

Publicat pe

La cei 39 de ani ai ei, Carmen Brumă arată impecabil și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sportul și alimentația sănătoasă sunt principiile după care se ghidează. Însă nu uită nici de micile plăceri ale vieții, de care se bucură alături de întreaga familie. Iar fiul ei, Vlăduț, este cel care dă tonul.

 

carmen bruma

 

Era o după-amiază însorită când m-am întâlnit cu Car­men în studio-ul de make-up. Venise fără niciun strop de fard pe față și am fost surprin­să de cât de bine întreținut este tenul ei. Se vede cu ochiul li­ber că sportul și stilul de viață își fac treaba în cel mai bun mod. Bineînțeles, ritualul de frumusețe joacă și el un rol important. Carmen consideră că orice femeie ar trebui să-și facă timp pentru ea însăși.

 

Îmi poți spune un top al regulilor tale când vine vorba de un stil de viață sănătos?

Eu cred în gesturi mărunte, în pașii mărunți făcuți în mod constant. Asta ar fi o primă regulă atunci când vrei să faci schimbări în viața ta la capitolul ăsta. Apoi aș încer­ca să identific trei reguli de alimentație și trei reguli care țin de stil de viață în general și aș încerca să le respect doar pe acestea pe un termen suficient de lung astfel încât să devină rutină, să nu le mai simt ca pe o obligație, ca pe un efort. Abia după ce m-aș obișnui cu acestea trei, aș merge mai departe, aș mai adăuga. Cam ăsta ar fi un mic ghid al trans­formărilor reușite.

 

Ce înseamnă pentru tine un stil de viață sănătos?

Dacă ar fi să rezum totul la un singur cuvânt, acesta ar fi disciplină. Înseamnă foarte multe lucruri făcute în mod echilibrat, înseamnă o dietă diversificată și sănătoasă, în măsura în care poți fi sănătos în vremurile în care trăim. Înseamnă mișcare făcută în mod regulat, fără excese, în­seamnă bucurii mici și dese, bucuria de a trăi și controlul stresului.

 

Am observat că obișnu-iești să faci foarte mult sport în aer liber.

Da, de cele mai multe ori fac sport în aer liber sau acasă. Recunosc că mă duc destul de rar la sală. Nu pentru că mi-ar displăcea, dar sunt mult mai comode variantele astea două, în aer liber, în parc sau acasă.

 

Continuarea în numărul de APRILIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 APRILIE

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter