Elena Gheorghe – Pictorial de familie în noua casă cu accente french

Publicat pe

Doi muzicieni și jumătate și-au făcut cuib într-un complex rezidențial nou din zona Vitan. Într-o duminică după-amiază, le-am trecut pragul Elenei Gheorghe, lui Cornel și lui Nicholas, într-o vizită cu cântec.

 

elena gheorghe

 

Nu știu ce anume te binedispune instant atunci când intri în casa lor. Să fie lumi­na caldă ce inundă apartamentul aflat la etajul 11? Poate superbul tapet din living, cu păsări exotice și orhidee? Sau brioșele cu ciocolată și fragi, ce te invită să dai târcoale insulei de bucătărie. Cert e că, de îndată ce pătrunzi în aparta-mentul lor, te simți inevitabil binevenit, ca în casa unor prieteni buni, unde des­chizi în voie frigiderul și îți faci singur un sandwich.

 

Elena și Cornel, artiști aflați mereu pe drum, între concerte, și-au dorit foarte mult să se simtă acasă, de cum pășesc pe ușa apartamentului lor tip duplex. „Sunt săptămâni când nu prea ajungem aca­să. De fapt, casa noastră e de multe ori în mașină. Ar trebui poate să te invit să vizitezi și mașina. E foarte organizată, cu multe spații de depozitare, face Elena haz de necaz.

 

Inițial și-au dorit o casă „pe pământ, dar obișnuiți să locuiască în buricul târgului, au restrâns căutările în zona Dristor, aco­lo unde au locuit și înainte. De fapt, ma­joritatea artiștilor pe care îi cunosc stau în cartier, inclusiv cei din trupa cu care cântă Elena. Le-a plăcut de la început aparta­mentul spațios, cu patru camere, în care s-au mutat anul trecut, în august. Le-a plăcut, cu mici amendamente: „peretele ăsta dispare, aici punem dressingul meu, deschidem bucătăria, scoatem ușa asta… Noroc cu o arhitectă din Grecia, pe nume Eve Kalyva, care i-a ajutat să reconfigu­reze, pe ici, pe colo, structura camerelor.

 

Continuarea în numărul de APRILIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 APRILIE

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter