Carmen Iohannis, în prima zi din noul an şcolar. E diriginta unei noi serii de elevi

Publicat pe

Carmen Iohannis, în prima zi din noul an şcolar. Prima Doamnă a României şi-a întâmpinat elevii într-un nou an şcolar. Cu zâmbetul pe buze şi plină de entuziam, celebra profesoară şi-a strâns elevii în braţe. A atras toate privirile cu ţinuta şi accesoriile pe care le-a purtat! 

Este o zi specială pentru soţia preşedintelui României care a început un nou an şcolar. Carmen Iohannis, de la prima oră şi-a întâmpinat elevii care deja o cunoşteau din anii precedenţi aşa că şi-au permis să o strângă în braţe. Ea nu i-a refuzat, ba mai mult, le-a şi zâmbit larg. A avut câteva cuvinte de transmis în care le-a mulţumit tuturor, dar a şi anunţat că în acest an o să preia o clasă de boboci, clasa a-IX-a E pentru a le fi dirigintă.

Carmen Iohannis, în prima zi din noul an şcolar. E diriginta unei noi serii de eleviCarmen Iohannis, în prima zi din noul an şcolar. E diriginta unei noi serii de elevi

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la serbarea de deschidere a noului an şcolar pentru Tribuna Sibiu.

Aproximativ 15 absolvenți au așteptat-o pe Carmen Iohannis, după festivitate, i-au oferit flori și au vorbit cu ea în limba engleză. Aceștia au spus că le-a fost dor de fosta dirigintă și că o vor mai vizita.

În privinţa apariţiei Primei Doamne, aceasta a purtat o rochie viu colorată, cu flori şi destul de transparentă. Este genul de ţinute pe care le agreează Carmen Iohannis, iar lungimea e pe placul său: deasupra genunchiului.  La rochie a asortat o poşetă de umăr, albastră, iar în picioare o pereche de sandale cu bretele. Acestea costă nu mai puţin de 800 de euro (aproximativ 3.800 de lei). Multe vedete şi bloggăriţe le au, brand-ul Hemes fiind şi pe placul lor, şi pe placul Primei Doamne a României.

Carmen Iohannis are sau nu operaţii estetice?

Adina Alberts a comentat felul în care arată chipul Primei Doamne a României, Carmen Iohannis. Iată dacă are sau nu operaţii soţia lui Klaus Iohannis!

Foto: Hepta, Captura video Tribuna Sibiu, Razvan Negru pentru Tribuna Sibiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter