Cinci locuri frumoase din România de pus pe Instagram

Publicat pe de Cascada Bigar, Delta Dunarii, Transalpina, Transfagarasan, Valea Zanelor

România este o țară frumoasă. O spun românii, dar mai ales străinii care continuă să vină în număr mare să o viziteze. Și o mai spun cei pentru care Instagramul a devenit un mod de viață și care sunt mereu în căutare de locuri interesante, inedite și 'fotogenice', pe care să le imortalizeze și de pe urma cărora să strângă cât mai multe reacții în online.

Și, ce-i drept, are România unele dintre cele mai frumoase locuri de pus pe Instagram. pe câteva dintre ele ți le prezentăm și noi mai jos.

Transfăgărășan

Călător fiind, drumul îți este cel mai bun prieten și, dacă mai este și pitoresc, drumul devine în sine un prilej de călătorie. Transfăgărășan este un astfel de drum pe care nu este bine să-l ratezi în excursiile tale prin România. La ora actuală, pe Instagram există nu mai puțin de 70.060 de postări cu hashtagul #transfagarasan. Imaginile, cu sau fără personaje, sunt cu adevărat spectaculoase. Transfăgărășanul, acel drum șerpuit care taie Carpații, este locul unde e obligatoriu să te oprești pentru a te fotografia, ca, apoi, să postezi imaginile pe Instagram și să culegi laurii.

View this post on Instagram

A post shared by YouPic – Celebrate Photography (@youpic) on

View this post on Instagram

A post shared by ᕙ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕗ ✿ܓAlina✿ܓ (@antamina14) on

View this post on Instagram

A post shared by Serj Krasnov (@skrasniy) on

Transalpina

Alt drum de poveste, alte peisaje pitorești pe care este musai să nu le ratezi dacă vrei o imagine bună pentru Instagram. Transalpina deține titpul de 'cea mai înaltă șosea din România' , iar pe Instagram există nu mai puțin de 31.053 de postari cu hashtag #transalpina și alte 552 de postări cu hashtagul #transalpinaroad. Dintre ele, noi le-am cules pe următoarele:

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Bogati (@andreeabogati) on

View this post on Instagram

A post shared by M O N I C A (@monicaandraa) on

View this post on Instagram

A post shared by Monia & Tygrys (@trippin_with_m_and_t) on

View this post on Instagram

A post shared by Iryna Sk (@iryna_skochelias) on

View this post on Instagram

A post shared by Тол (@u4f_tol) on

View this post on Instagram

A post shared by Alina Tanasa (@fabmusealina) on

Castelul de lut de pe Valea Zânelor

Ce ar fi România fără mituri, basme, zânele și Feți Frumoșii ei? Suntem un popor cu un folclor bogat și ar fi fost păcat să nu îl explorăm. Tot din poveștile de odinioară s-a născut și unul dintre cele mai pitorești locuri de la noi din țară: Castelul Valea Zânelor. Dacă vrei să te rupi de lume, să pătrunzi pe loc într-o dimensiune de basm, fă o vizită minunatei zone turistice din județul Covasna. Valea Zânelor este un proiect privat demarat în 2014, devenit popular abia în urmă cu aproximativ doi ani, mai ales pe Instagram, unde abundă în hashtaguri – 3.910 #valeazanelor, #4.745 #casteluldelut și 1.007 #casteluldelutvaleazanelor.

View this post on Instagram

A post shared by Teoo 🌻 (@teostrejaru) on

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Popoviciu (@alepopoviciu) on

View this post on Instagram

A post shared by Aldea Ana-Maria (@aldea.ana_maria) on

View this post on Instagram

A post shared by ᴵ ᴿ ᴵ ᴺ ᴬ ❀ Travel with me ❀ (@adreaminasuitcase) on

Cascada Bigăr

Este unul dintre giuvaierurile ascunse ale României. Căderea de apă, deși puternică, uimește prin delicatețe. Iar când soarele își intră în rol, totul se transformă într-un real spectacol de culoare. Utilizatorii de Instagram nu ratează, de regulă, niciun loc ofertant de momente memorabile, iar Cascada Bigăr, cu 2.459 de hashtaguri, este printre preferatele lor.

Vizitează Cascada Vălul Miresei, Cascada Cailor sau celebra Cascada Bigar!

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Teodora (@mihaelateodoraa) on

View this post on Instagram

A post shared by HERE•TO•INSPIRE🌸 (@juliahasch_) on

View this post on Instagram

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama) on

View this post on Instagram

A post shared by Путешествия Romania (@bucurclub) on

Vezi și: Cascade România – top 15 cascade care te vor impresiona

Delta Dunării

Este reședința de vară a peste 300 de specii de păsări. Mai mult, Delta Dunării este locul perfect de relaxare, unde te poți delecta cu apusuri care îți taie respirația și poți face fotografii de sute de like-uri pe Instagram. Chiar dacă să reușești să surprinzi imagini instagramabile 🙂 cu păsări este o reală provocare, răsplata în social media în urma unui astfel demers va fi pe măsura efortului. Numai cu hashtagul #deltadunarii pe Instagram sunt 17.106 postari.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter