Casa lui Adi Sînă și a Ancăi Serea a fost devastată. Moise, fiul lor cel mic, a fost făptașul

Publicat pe

Artistul a avut parte de surpriza vieții lui când s-a întors acasă. Casa lui Adi Sînă și a Ancăi Serea a fost devastată de micuțul Moise care a ales să schimbe total culoarea pereților. Toți pereții albi din casă au fost desenați cu pixul de 'Micul Picasso', așa cum a fost numit după ce a făcut operele de artă din vila în care locuiesc.

Moise, fiul cel mic al cuplului, s-a ocupat de câteva schimbări prin casă și a început cu pereții. Ava a fost cea care i-a arătat tatălui său pe unde a desenat fratele ei mai mic. 'Picasso și aici, Picasso și aici. Uite aici, aici și aici', spunea Ava. Noah l-a dat și el de gol pe Moise și i-a spus lui Adi cine este făptașul care a devastat casa. 'Sunt picturi făcute de Moise. Vino aici să vezi câte a făcut.', a zis Noah.

Adi Sînă s-a gândit să vândă casa

După ce și-a găsit casa devastată, Adi Sînă s-a gândit chiar să vândă vila în care locuiesc împreună cu cei cinci copii. 'Ce facem cu casa asta? O vindem? Eu zic să o vindem. Casa trebuie vândută. (…) Trebuie să văruim toată casa', a concluzionat artistul. 'Nu iese! Ce să iasă iubire. A… iese, iese! Slavă Domnului. Ce ai făcut Picasso?!', a spus Anca Serea în timp ce încerca să scoată desenele de pe piatra pe care o aveau în living.

Casa lui Adi Sînă și a Ancăi Serea a fost devastată. Moise, fiul lor cel mic, a fost făptașulCasa lui Adi Sînă și a Ancăi Serea a fost devastată. Moise, fiul lor cel mic, a fost făptașul

Citește și: Anca Serea, o femeie puternică. Vedeta ne-a dezvăluit cum face față provocărilor din viața ei / EXCLUSIV

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter