Liviu Vârciu a vorbit de nuntă în ziua botezului Anastasiei. E un familist convins

Publicat pe

Liviu Vârciu a vorbit de nuntă în ziua botezului Anastasiei. Unul dintre cele mai importante evenimente din familia artistului a avut loc recent: creştinarea micuţei sale. Prietenii cei mai apropiaţi au fost alături de ei. Se pare că el şi Anda Călin au planuri măreţe de căsătorie. 

Anastasia a intrat ieri în biserică în braţele naşei sale, alături de ea fiind părinţii săi, Liviu Vârciu şi Anda Călin, dar şi apropiaţii familiei sale. Micuţa a fost creştinată duminică, pe 18 aprilie. Nu a avut însă parte şi de o petrecere, părinţii s-au gândit să o facă când va veni timpul mai bun, în luna mai.

Surprinzător, chiar la botezul fiicei sale, Liviu Vârciu a vorbit despre căsătoria cu Anda Călin, iubita şi mama fetiţei sale.

„Naşii nu stau, sunt nişte prieteni de-ai noştri foarte buni, ne ştim de foarte mulţi ani, şi am zis că ei vor fi naşii noştri de acum încolo câţi copii vom avea sau dacă ne vom căsători”, a spus Liviu Vârciu pentru spynews.ro.

Liviu Vârciu şi Anda Călin şi-au botezat fetiţa

Imediat după creştinare, Liviu Vârciu a oferit primele declaraţii. Anastasia nu a plâns, chiar a zâmbit pe parcursul slujbei.

Puține emotii, deloc nu a plâns. A stat cuminte ca și familia, ca sa nu zic ca și taică-su, se aseamănă cu familia, asta a spus părintele că e singurul copil pe care l-au avut în biserica care a zâmbit. Am avut emoții, dar am trecut peste ele. Pe 19 mai va fi petrecerea de botez, fetița face luna asta 6 luni și nu am vrut să mai așteptăm până atunci, de aceea am făcut acum ceva mai restrâns. Azi-noapte a plâns foarte mult fetița', a declarat Liviu Vârciu.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter