Cât câştigă Lidia Buble din concerte, pe an! Cântăreaţa este printre preferatele publicului

Publicat pe

Cât câştigă Lidia Buble din concerte. Artista este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi din ţară. Are o mulţime de evenimente, de cântări semn că are mulţi fani care o iubesc şi vor să îi asculte piesele deosebite. Asta face ca sumele pe care le câştigă pe an să fie destul de mari!

După muncă, şi răsplată! Anul 2017 a fost unul plin pentru Lidia care a lansat multe piese, videoclipuri şi a mers la o mulţime de evenimente private. Asta însemnă că fanii o iubesc din ce în ce mai mult, o vor la multe spectacole, iar muzica ei le-a cucerit inimile. Recent, conform cifrelor furnizate de Ministerul de Finanțe, artista încasează lunar o semnificativă sumă de bani.

Spre exemplu, în noiembrie 2017, Lidia Buble și-a înființat firma prin care își desfășoară activitatea muzicală, firmă care îi aduce profit uriaș. În decembrie 2017, artista a câştigat 111.441 de lei. Suma aceasta reprezintă un total între spectacole şi înregistrări. Pe an ar câştiga aproximativ 300.000 de euro.

Răzvan Simion e şeful în casă. Lidia Buble: „Banii se duc la el. Se pricepe mai bine decât mine'

Un concert cu Lidia Buble, prezentat de Răzvan Simion

Lidia şi Răzvan formează un cuplu perfect din toate punctele de vedere. Nu doar că se iubesc, ci și colaborează foarte bine în plan profesional. Răzvan Simion a devenit impresarul Lidiei Buble, a înființat o casă de producție și se ocupă îndeaproape de cariera iubitei lui. Și împreună se descurcă de minune, iar acest lucru se vedete foarte bine în conturile lor.

Atunci când merg împreună la evenimente unde ea cântă, iar el prezintă, Lidia Buble și Răzvan Simion câștigă foarte bine. Astfel, pentru doar două ore, cei doi încasează 6.000 de euro.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter