Răzvan Simion e şeful în casă. Lidia Buble: "Banii se duc la el. Se pricepe mai bine decât mine" - EXCLUSIV

Publicat pe

Răzvan Simion e şeful în casă. Se iubesc şi sunt mai fericiţi ca niciodată! Cei doi îndrăgostiţi au un program foarte aglomerat, dar încearcă mereu să îşi facă timp pentru a sta împreună sau pentru a călători. În concerte, Răzvan încearcă să fie alături de Lidia. El organizează totul şi tot el strânge banii! 

Lidia ne-a povestit că nu este o fire foarte organizată, uită mereu lucruri, dar se bazează pe ajutorul lui Răzvan. Aşa reuşeşte să fie împlinită şi pe plan personal şi profesional!

„Muncim cu drag şi spor! El e domnul manager. Plătesc cu dragoste şi iubire. Oricum, banii se duc la el, îi strânge el…nu îmi place să mă încarc cu toate astea, el se pricepe mai bine decât mine şi aşa…Nu se pune problema, oricând am nevoie de ceva el e darnic. E foarte organizat din punctul acesta de vedere. Eu sunt foarte aerienă de obicei.”, a spus Lidia.

Răzvan a glumit imediat pe acest subiect: „Da, da…îmi dă leafă!”

 

Răzvan Simion şi Lidia Buble, despre zvonurile căsătoriei lor

Ne-am întâlnit cu Lidia şi Răzvan la petrecerea digiTALES by Cat Music. Printre sutele de invitaţi, cei doi s-au făcut remarcaţi imediat. Lidia, aranjată ca întotdeauna, a avut mereu zâmbetul pe buze, iar Răzvan, foarte elegant, nu a scăpat-o din priviri. Nu mai este un secret că formează cuplul perfect (sunt printre preferaţii noştri)!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter