EXCLUSIV. Primele declaraţii date de Răzvan Simion şi Lidia Buble despre zvonurile căsătoriei lor: "Unde îmi e mireasa?"

Publicat pe

Primele declaraţii date de Răzvan Simion şi Lidia Buble despre căsătorie. Zilele trecute, prezentatorul şi cântăreaţa au petrecut momente inedite în Maldive, în vacanţă. Au dat de bănuit că s-au căsătorit, căci ea a îmbrăcat rochia albă şi a ţinut în mâini un superb buchet de flori. Iată ce s-a întâmplat!

Ne-am întâlnit cu Lidia şi Răzvan la petrecerea digiTALES by Cat Music. Printre sutele de invitaţi, cei doi s-au făcut remarcaţi imediat. Lidia, aranjată ca întotdeauna, a avut mereu zâmbetul pe buze, iar Răzvan, foarte elegant, nu a scăpat-o din priviri. Nu mai este un secret că formează cuplul perfect (sunt printre preferaţii noştri)!

Au spus da propunerii noastre de a face un interviu exclusiv pentru viva.ro şi, mai mult decât atât, s-au dovedit a fi foarte încântaţi, căci ne-au povestit despre vacanţa în Maldive, dar şi despre presupusa nuntă. Da, chiar nuntă! Când se aflau acolo, cei doi au postat în mediul online imagini inspiraţionale cum că s-au căsătorit. Noi ne-am ferit şi nu ne-am dat cu presupusul, i-am lăsat pe ei să ne spună ce se întâmplă! Mare ne-a fost încântarea când am aflat! Pentru fani, pentru familie, pentru cei dragi, au o surpriză de proporţii!

Chiar înainte de interviu, am stat de vorbă cu Răzvan, în timp ce Lidia purta o conversaţie cu alţi artişti. Prezentatorul a strigat-o: „Unde îmi e mireasa?”. Imediat ne-au dat de bănuit. Pe parcursul discuţiei cu ei am aflat detalii exclusive.

Lidia a început imediat să râdă, a explicat că vara este sezonul perfect pentru a purta rochii albe.

Răzvan a fost mai explicit şi a anunţat oficial surpriza: „Promit că o să aflaţi mai multe săptămânile viitoare. Acum suntem în perioada post vacanţă şi, care e o boală, ştii, în multe state e considerată o formă de depresie. Cand te întorci din vacanţă, trebuie să îţi revii o perioadă. „, a declarat el exclusiv pentru VIVA!. Urmăriţi video cu întreg interviul!

 

Lidia Buble a renunţat la părul lung

Artista este pusă pe schimbări, iar de data aceasta a reușit să-și surprindă fanii cu un nou look. Lidia Buble a renunțat la părul lung și s-a tuns. Noua tunsoare este una foarte cool și care o prinde de minune pe artistă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter