Cat fight între J Lo și Rhianna! Află care e motivul discordiei între cele două dive!

Publicat pe

Rețelele de socializare au luat foc zilele acestea, după ce Rihanna ar fi comentat acid la adresa fostei ei prietene J Lo.

Aceasta a dat de înțeles că relația dintre Jennifer (47) și ex-ul Rihannei, Drake (30), nu este decât o „cascadorie mediatică'.

Frumoasa cântăreață cu ochi de pisică susține că fosta ei amică, Jennifer Lopez, este atât de „disperată după atenție', încât a pus la cale o mascaradă. Rihanna și Drake au avut o relație timp de șapte ani, în care cei doi s-au certat și împăcat de nenumărate ori, iar J Lo i-a fost confidenta mai tinerei ei colege de breaslă. Lovitura de grație pentru Rihanna (28) a venit în preajma sărbătorilor de anul trecut, când Jennifer și-a postat pe Instagram două selfie-uri în ipostaze tandre alături de Drake, iar de atunci, cei doi nu au depus niciun efort să-și ascundă idila.

De atunci, Rhianna a luat foc și consideră că fosta ei prietenă este o trădătoare.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta, Northfoto

Citeșe și:

 

Cat fight între J Lo și Rhianna! Află care e motivul discordiei între cele două dive!Cat fight între J Lo și Rhianna! Află care e motivul discordiei între cele două dive!

Citeșe și:

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/drake-admite-public-isi-doreste-un-copil-cu-rihanna-2377250

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/j-lo-pudica-in-scenele-de-sex-1342694 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter