Ce staruri au refuzat să participe la inaugurarea lui Donald Trump și care au fost reacțiile lor când au primit invitația?

Publicat pe

Dacă Barak Obama a adunat o pleiadă de staruri care i-au cântat și l-au aclamat la investire, republicanul Donald Trump pare a fi persona non grata printre vedete.

Pe vremea când era „doar' una dintre celebritățile milionare ale Americii, Trump era un apropiat al multor staruri. Pe unii chiar i-a avut drept clienți ai lanțului hotelier pe care l-a deținut, dar se pare că în calitate de președinte nu se bucură de o prea mare popularitate.

Mulți invitați celebri au refuzat invitația la ceremonie din diferite cauze, principala fiind antipatia pe care i-o poartă, însă unii au clamat motive serioase:

Adam Lambert a spus pas, menționând că „indiferent cât de mulți bani ar fi primit pentru show, pur și simplu nu-l poate susține pe Trump.'

Gene Simmons, component al trupei KISS, nu poate participa la inaugurarea lui Trump pe motiv că „la data evenimentului, se află în concert în Europa… printre altele.'

Managerul formației country Dixie Chicks, mereu prezente la galele democraților, a fost cel mai tranșant: „dacă vreo celebritate va apărea la invesirea lui Trump, sper că va primi un onorariu cu nouă cifre, căci va fi ultimul pe care-l va mai vedea vreodată.'

Andrea Bocelli s-a temut că îl vor părăsi fanii dacă va arăta vreun semn de susținere pentru Trump, așa că a refuzat; la fel ca și Celine Dion.

Deși Kanye West nu s-a sfiit să se afișeze alături de Donald Trump de-a lungul timpului, iar publicul s-a așteptat ca el să fie prezent la ceremonie, organizatorul evenimentului a negat că rapperul va veni.

Actorul Eric McCormak din Will & Grace a spus că el „ar fi dispus să participe. Dar numai după o lobotomie.'

ICE-T a menționat că a primit și el o invitație telefonică, dar „nu am răspuns și am blocat numărul.'

Soprana galeză, Charlotte Church, i-a trimis lui Donald Trump un răspuns public pe Twitter: „o simplă căutare pe Internet îți va spune că ceea ce cred eu despre tine este că ești un tiran. Bye.'

DJ-ul MOBY a declarat că ar performa doar dacă „ar fi răsplătit cu sumele din declarațiile fiscale ale lui Trump.'

O declarație surprinzătoare a venit din partea lui Nancy Sinatra, care a răspuns în locul tatălui ei defunct (și republican pe când trăia!): „Frank Sinatra nu ar fi susținut vreodată așa un bigot.'

Alexandra Zărnescu

Ce staruri au refuzat să participe la inaugurarea lui Donald Trump și care au fost reacțiile lor când au primit invitația?Ce staruri au refuzat să participe la inaugurarea lui Donald Trump și care au fost reacțiile lor când au primit invitația?

Foto: Hepta

Citește și:

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/donald-trump-este-noul-presedinte-al-statelor-unite2382682-2382682

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/donald-trump-are-o-avere-fantastica-si-o-tara-de-cucerit-2364205 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter