Cătălin Botezatu vorbeşte despre intervenţiile estetice: "Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați"

Publicat pe

Cătălin Botezatu vorbeşte despre intervenţiile estetice. Este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, nicio femeie nu a reuşit până acum să îi cucerească inima. Arată incredibil de bine, iar acum a dezvăluit secretele. Foloseşte creme minune şi nu a recurs la nicio intervenţie estetică!

Cătălin Botezatu acordă mare atenţie felului în care arată, a ajus la 50 de ani, dar arată incredibil de bine. Foloeşte creme şi un tratament minune, Terapia Dracula. Şi Tania Budi a recurs la acest tratament, dar şi vedetele din străinătate.

Designerul Cătălin Botezatu a comentat şi despre injecțiile pe care Cristi Borcea le-a făcut cât a stat după gratii.

„Nu fac nici un efort ca să arăt așa, singurul lucru sunt cremele, am o prietenă care îmi trimite mereu. Nu stau să îmi pun 100 de creme, doar seara și dimineața. Îmi mai pun măști când sunt obosit. N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir.  Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați. Sunt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult. Înainte injectate trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer îl amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații.”, a spus Cristi Borcea, la Xtra Night Show.

Cristi Borcea a făcut injecții cu hormoni în închisoare

Cristi Borcea a fost recent eliberat din Penitenciarul Jilava. A surprins pe multă lume pentru a apărut mai tânăr decât a intrat la închisoare. Are părul vopsit brunet, sprâncenele puternic pensate și ridicate, iar pielea lui este perfect întinsă și strălucitoare, scrie Gazeta Sporturilor.

Secretul întineririi lui „Leonidas' din Ștefan cel Mare este un tratament cu hormoni, printre care și testosteron. Substanțele sunt aduse special din Statele Unite de un apropiat al lui Borcea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter