Cătălina Grama, mamă pentru a treia oară? Cum a reacţionat Paul Ipate, soţul vedetei

Publicat pe

Cătălina Grama, Jojo cum este cunoscută de mai multă lume, a recunoscut că îşi doreşte al treilea copil. Deşi a născut în urmă cu aproximativ un an, vedeta se gândeşte să le mai facă un frăţior sau o surioară copiilor săi. Paul Ipate nu este  convins, încă se gândeşte la asta.

Jojo a anunţat astăzi în mediul online că se gândeşte serios să mai facă un copil. Vedeta este preocupată cu creştea Zorei şi a lui Achim, însă ar putea face faţă încă unuia.

Paul Ipate, soţul vedetei, nu este hotărât încă.

„Ce am mai făcut în ultima săptămâna? Am luat scaune noi de maşină pentru copii, le-am montat şi uite aşa s-a născut ideea despre cel de al treilea copil. Să-l facem sau să mai aşteptăm? Paul Ipate zice de toate.', a spus vedeta pe Facebook.

Jojo încearcă pe cât posibil să îmbine viaţa de artist cu cea de mamă. Face parte din foarte multe proiecte, se ocupă de afacerea sa de bijuterii, genţi şi încălţăminte. Are parte de ajutorul mamei şi al soacrei pentru creşterea celor doi copii.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter