Kate Middleton a făcut senzație la un eveniment. A dansat cu ursulețul din Paddington - VIDEO

Publicat pe

După ce prințul Harry a înduioșat pe toată lumea cu reacția sa atunci când o fetiță îi mânca din floricele pe un stadion, acum Kate Middleton este în centrul atenției după ce a dansat cu ursulețul din Peddington la un eveniment caritabil.

Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la o manifestare umanitară în beneficiul copiilor cu nevoi speciale, la Londra, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are din cauza celei de-a treia sarcini. Însoțită de prințul William și Harry, în stația de tren Paddington aceasta a fost invitată la dans de nimeni altul decât mascota Paddington, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din cărțile pentru copii. Deși nimeni nu se aștepta la asta, Kate a intrat în jocul ursulețului și a făcut chiar și o mică piruetă.

Se pare că Ducesa se simte mult mai bine și de acum va putea participa la evenimente, deși va avea anumite restricții.

„Se simte mult mai bine. Ducesa se simte mult mai bine, dar nu şi-a revenit complet', a confirmat prințul William.

Kate Middleton a făcut senzație la un eveniment. A dansat cu ursulețul din Paddington - VIDEOKate Middleton a făcut senzație la un eveniment. A dansat cu ursulețul din Paddington - VIDEO

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter