Victoria Beckham - furioasă pe David din cauză că acesta petrece tot mai mult timp cu o altă femeie. Cine este domnișoara care le amenință căsnicia

Publicat pe

Presa internațională scria, în urmă cu câteva luni, că mariajul Victoriei Beckham cu David este pe sfârșite și că după 18 ani de căsnicie cei doi și-ar spune adio. Însă lucrurile s-au mai liniștit de atunci, iar acum o domnișoară a apărut în peisaj și o cam supără pe Victoria.

Se pare că fosta membră a trupei Spice Girls este supărată pe David din cazua prieteniei tot mai strânse a acestuia cu Lady Mary Charteris. Se pare că fostul fotbalist petrecere timpul cu aceasta în timp ce Victoria este la lucru.

Potrivit The Sun, David și modelul Mary au petrecut până noaptea târziu  după ce prietenul lui Beckham, Dave Gardner, le-a făcut cunoștință.

„David a petrecut timpul distrându-se cu Mary la evenumente până la primele ore ale dimineții. Dave le-a făcut cunoștință, iar Victoria este îngrijorată că ea nu are cea mai bună influență asupra lui David. Au întâlnit-o la Glastonbury, dar Victoriei nu îi place de ea', a declarat o sursă apropiată lui Beckham.

Lady Mary Charteris

Mary, în vârstă de 30 de ani, are o reputație de fată rebelă. Ea a recunoscut, în acest an, că a „zăcut la pat' zile la rând după petrecerea de ziua lui Noel Gallagher care a avut ca temă cocaina.

David ar fi devenit protector când un alt bărbat a încercat să vorbeasă cu ea în timpul unei petreceri la Chiltern Firehouse, din Londra.

„Când un tip s-a apropiat, David s-a asigurat că e protejată și a spus „ea este cu mine'. Era clar că sunt prieteni', a mai spus sursa.

Victoria nu a fost de acord, în trecut, ca David să petreacă cu amici de genul feminin cum ar fi Alexa Chung sau poppy Delevingne.

Mary este fiica lui James Charteris, al 13-lea conte de Wemyss. Ea s-a căsătorit cu Robbie Furze, membru al grupului de rockeri electronic The Big Pink, în 2012.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, The Sun

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter