Câți bani au donat vedetele la ziua Oanei Roman pentru un scop caritabil: ”Poate că o să fiu puțin răutăcioasă”

Publicat pe

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din București, unde și-a invitat prietenii. Vedeta a avut rugămintea ca invitații să nu-i aducă flori și să doneze câți bani vor ei pentru o cauză nobilă. Oana a deschis cutia în care s-au strâns banii, în direct, în emisiunea 'Oana Punct Roman' pe care o moderează la VIVA!.

Vedeta s-a supărat puțin pentru faptul că mulți oameni nu i-au răspuns invitației, iar Oana Roman le-a atras atenția în emisiune. Aceasta s-a arătat puțin surprinsă de faptul că nu toți invitații au vrut să doneze bani pentru cauza nobilă pe care voia să o facă.

'Săptămâna trecută a fost ziua mea. Așa cum vă povesteam, joi seară am organizat o petrecere aniversară la care mi-am invitat prietenii apropiați, familia. Vreau să mulțumesc celor care au venit la ziua mea. Ne-am simțit cu toții foarte bine. La această aniversare am făcut ceva mai special. M-am gândit ca banii pe care ei i-ar fi dat pentru flori să-i pună într-o urnă, iar acești bani să fie donați. Poate că o să fiu puțin răutăcioasă, dar la mine ce e în gușă este și în căpușă. Am invitat peste 100 de persoane, dar foarte mulți dintre aceștia mi-au răspuns că nu pot ajunge, dar a fost o categorie de oameni care nu și-au luat un minut din viața lor și să-mi răspundă. Lucrul acesta mi se pare lipsă de bun simț. Eu nu pot să oblig pe nimeni. Cei care au venit au venit cu tot sufletul și vreau să le mulțumesc încă o dată. Am păstrat această urnă închisă și o să vă povestesc cui îi voi dona acești bani. Am să număr banii de față cu voi. Au fost 60 de persoane la ziua mea, dar după cum puteți vedea nu toți au vrut să lase bani. Sunt 1240 ron. Mi-ar fi plăcut să se strângă mai mult, ca ei să fie mai darnici. Cu acești bani vom cumpăra materiale de construcție pentru o familie numeroasă care stă într-o cameră. Mulțumesc celor care au donat și sper ca anul viitor să strângem o sumă mai mare de atât.', a spus Oana Roman.

FOTO: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter