Mesajul Oanei de ziua Mioarei Roman: "Să fii mai liniştită, nu am puterea să te ajut să treci peste probleme"

Publicat pe

Mesajul Oanei de ziua Mioarei Roman. Vedeta, în lacrimi, a vorbit despre mama sa. Vrea să fie cât mai mult timp împreună, să scape de probleme şi să se bucure de momentele fericite. Nu le este uşor, însă Mioara Roman are cele mai frumoase comori: nepoatele Calina şi Isabela. 

Mioara Roman, care a fost căsătorită cu fostul premier al României, Petre Roman, împlinește 78 de ani joi, 19 aprilie. Oana Roman, fiica sa, a avut un mesaj special pe care i l-a transmis în lacrimi.

„Mamă, la mulţi ani din sufletul meu. Să fii sănătoasă, să fii alături de noi cât mai mult timp, să fii alături de Isabela pentru că te iubeşte foarte mult. Are foarte multe lucruri de învăţat de la tine. Ea deja te identifică pe tine cu cartea. (…)

Eu îţi doresc să fii mai liniştită decât eşti în momentul de faţă, din păcate nu am puterea să te ajut să treci peste problemele acestea. Asta probabil că nu trece decât printr-un fel de minune, care la un moment dat eu tot sper că se va întâmpla astfel încât să îţi trăieşti o bătrâneţe liniştită. (…)

Cu credinţă şi cu încredere . Ai o bătrâneţe frumoasă pentru că ne ai pe noi, o ai pe Calina, pe Isabela, şi pentru că noi suntem alături de tine. Ne dorim să trăieşti mulţi ani sănătoasă!. (…) Sunt emoţioantă. Mama este un element atât de important în viaţa noastră, a fiecăruia. Trebuie să ne preţuim părinţii atât timp cât sunt în viaţă!”, a declarat Oana Roman.

 

Foto: VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter