Catrinel Menghia, într-o ipostază cum rar o vezi. Ce face vedeta de dragul iubitului

Publicat pe

Rare sunt dățile în care o vedem pe Catrinel Menghia în timp ce gătește. Imaginea femeii sexy și senzuale a fost înlocuită pentru puțin timp cu imaginea unei femei implicate în treburile casnice și dedicată în totalitate gătitului. 

Pe una dintre rețelele de socializare, Catrinel Menghia s-a filmat în timp ce prepara clasica salată de vinete. Vedeta a vrut să-și impresioneze iubitul italian cu abilitățile sale culinare și i-a gătit ceva românesc. Massimiliano di Lodovico o face mai fericită ca oricând pe frumoasa româncă, iar dragostea lor pare una foarte puternică, mai ales că relația lor durează deja de șapte ani.

Catrinel Menghia a dat hainele sofisticate și elengante pe cele de casă. Ar fi fost și culmea să gătească într-o rochie de gală, nu?! Vedeta era îmbrăcată lejer cu un tricou alb și o pereche de pantaloni largi. Se pare că abia acum ne arată și nouă abilitățile de gospodină pe care le are.

Catrinel Menghia, în timp ce pregătește salata de vinete

Catrinel Menghia, în timp ce pregătește salata de vinete

Citește și: Catrinel Menghia, sexy la 19 şi la 32 de ani. Imagini EXCLUSIVE din arhiva VIVA!

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter