Catrinel Menghia, sexy la 19 şi la 32 de ani. Imagini EXCLUSIVE din arhiva VIVA!

Publicat pe

Catrinel Menghia, sexy la 19 şi la 32 de ani. În urmă cu aproximativ 14 ani, Catrinel a realizat un shooting foto de excepţie pentru Revista VIVA!. Pe vremea aceea avea doar 19 ani şi nu cunoscuse succesul la fel ca acum, la nivel internaţional. Avea un trup de invidiat pe care ştia să îl pună în valoare. 

Cine n-a auzit până acum de Catrinel Menghia?! Românca noastră s-a făcut remarcată la nivel mondial în câţiva ani, iar noi am descoperit imagini cu ea, de la începuturile sale. Mai exact, în anul 2004, împreună cu Catrinel Sandu şi Nicoleta Drăgan, Catrinel s-a lăsat fotografiată pentru numărul de martie al revistei.

Pe vremea aceea afişa un look sexy, extrem de provocator, buze cărnoase. Purta ţinute foarte îndrăzneţe şi se mândrea cu formele sale. Credea că felul său de a fi este sexy, nu neapărat formele.

„Cred că felul meu de a fi. Sunt percepută mai mult ca un copil răsfăţat, decât ca o femeie. Şi asta contrariază oarecum. (…) Îmi place imaginea asta sexy, dar sunt flatată dacă mi se spune şi că sunt fenimină, nu neapărat sexy. „, declara fotomodelul în 2004.

Nici nu împlinise 20 de ani, dar era foarte atentă la aspectul său fizic. Folosea produse bune şi făcea sport.

„Dacă te referi la produse, pot să-ţi spun că de fiecare dată când apare un produs nou şi aud că este bun îl testez, chiar dacă nu am prea mult timp liber. Seara fac acasă exerciţii fizice şi rar mai fug la o piscină.”, a mai adăugat vedeta.

Catrinel Menghia nu va renunţa uşor la modelling

„Este mai mult decât o pasiune, este o meserie pentru mine şi mă văd, de ce nu, făcând reclame şi la 40 de ani alături de copii. Aşa încât voi face această meserie până când se va putea.”, a completat ea în 2004.

Catrinel Menghia, sexy la 19 şi la 32 de ani. Imagini EXCLUSIVE din arhiva VIVA!Catrinel Menghia, sexy la 19 şi la 32 de ani. Imagini EXCLUSIVE din arhiva VIVA!

Foto: Arhiva VIVA!, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter