Catrinel Sandu, declaraţii despre noul iubit: "Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire"

Publicat pe

Catrinel Sandu, declaraţii despre noul iubit. Vedeta a trecut printr-un divorţ, dar acum a depăşit situaţia neplăcută, este fericită alături de copii săi, de iubit, având un job de care e mândră. Aceasta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăieşte! Iată imagini cu cei doi! 

După divorţul de fostul ei soţ, Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a vrut să revină în România alături de fetiţele ei, dar s-a răzgândit după ce a început relaţia cu Steve şi după ce şi-a găsit jobul visurilor, acela de profesoară de coregrafie la una dintre cele mai prestigioase şcoli de artă din Florida.

„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România. Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cu­noşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate.

Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşeşc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice. Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere.

Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time”, povesteşte Catrinel Sandu în revista Unica.

Catrinel Sandu, declaraţii despre noul iubit: "Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire"Catrinel Sandu, declaraţii despre noul iubit: "Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire"

Cine este noul iubit al lui Catrinel Sandu

Catrinel Sandu s-a mutat din casa în care locuia cu Gabriel Trifu, iar acum locuiește împreună cu cele două fetițe ale sale, potrivit click.ro. Vedeta este fericită pentru că l-a întâlnit pe iubitul ei, care a reușit să o facă din nou fericită. Potrivit informațiilor apărute în presă, noul iubit al lui Catrinel Sandu este medic stomatolog, ba chiar are și propria clinică în Statele Unite ale Americii. Bărbatul i-a cunoscut și cele două fiice, iar relația dintre ei pare a fi una foarte bună.

Foto: Unica, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter