JO lansează prima piesă în limba spaniolă, “Maria”

Publicat pe

După ce a lansat În lipsa ta', piesă care a adunat deja peste 11 milioane vizualizări pe canalul de YouTube Cat Music, JO revine cu Maria', single ce face parte dintr-un proiect special al artistei.

Unul dintre lucrurile care m-au inspirat atunci când am compus piesă este chiar țară în care s-a filmat clipul, Spania. Noul meu single a luat naștere în tabăra de vara Cât Music, anul trecut și este primul la care am lucrat alături de Șerban Cazan. Este prima mea piesă în limba spaniolă și sper să va bucurați de ea', a declarat JO.

Videoclipul celui mai nou single al artistei, Maria', este regizat de către Ionuț Trandafir și filmat în Barcelona.

În plus, JO pregătește fanilor noi surprize care vor face parte dintr-un summer pack special: ”Maria” este primul single dintr-o serie de piese de vara pe care urmează să le lansez. Următoarea va fi lansată luna viitoare și se numește Sangria'”.

JO, pe numele ei Ioana Anuța a reușit în 2012 să se claseze pe locul al doilea în finală concursului „X Factor'. Ulterior artista a cunoscut succesul cu primul sau single, „Șoapte', care a strâns peste 18 milioane de vizualizări. Această a mai lansat piese precum „Mesajul meu' și „Cu un picior în răi', dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Geørge (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Până vara viitoare' a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter