Ce bine arată adversara Simonei Halep din finala Australian Open, Caroline Wozniacki - FOTO

Publicat pe

Ce bine arată adversara Simonei Halep din finala Australian Open, Caroline Wozniacki! Tenismena participă la foarte multe evenimente şi face furori pe covorul roşu! Poartă ţinute îndrăzneţe mai ceva ca modele profesioniste! 

Simona Halep este la un pas distanţă de cel mai important moment din carieră. Ea se bate pentru primul trofeu de Grand Slam cu Caroline Wozniacki, o jucătoare care nu a reușit nici ea, până acum, o astfel de performanță.

Ce bine arată Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki este mereu în centrul atenției, este căutată de sponsori, dar și de reviste pentru pictoriale sexy, unde daneza spune „da” cu zâmbetul pe buze.

Wozniacki are 27 de ani și provine dintr-o familie de imigranți polonezi talentați la sport. Mama ei, Anna, a fost jucătoare de volei în națională Poloniei, iar tată sau, Piotr, a jucat fotbal la nivel profesionist.

Ce bine arată adversara Simonei Halep din finala Australian Open, Caroline Wozniacki - FOTOCe bine arată adversara Simonei Halep din finala Australian Open, Caroline Wozniacki - FOTO

Citeşte şi:

Ducesa de Cambridge, superbă într-o ţinută all blue – FOTO

Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Iată cu cine a mai fost căsătorit Andrei Neacşu

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter