Catrinel Sandu ar putea plăti scump în urma divorțului de Gabriel Trifu!

Publicat pe

Catrinel Sandu și Gabriel Trifu și-au spus adio, după ce bărbatul a înșelat-o cu o femeie mult mai tânără din Statele Unite ale Americii. Vedeta a putea plăti scump pentru a se separa definitiv de soțul ei.

Legile în Statele Unite ale Americii sunt complet diferite față de cele din România. Cererea de divorț a fost depusă de Catrinel Sandu, în America, în luna noiembrie. Aceștia încă așteaptă un termen, iar prima etapă va fi cea de mediere, în care cei doi soți vor sta față-n față și își vor discuta averea, dar și custodia celor două fetițe pe care le au împreună, potrivit Antena Stars.

Casa pe care o au împreună în America valorează o mică avere, aproximativ 465.000 de dolari. Dacă lucrurile nu se vor rezolva de comun acord, Gabriel Trifu și Catrinel Sandu vor ajunge la tribunal. Conform legilor din Statele Unite ale Americii, vedeta ar putea plăti 30.000 de dolari pentru divorț, chiar dacă ea este cea care a fost înșelată.

Amanta soțului ei a sunat-o pe Catrinel Sandu

Se pare că noua iubită a fostului ei soț a sunat-o pe Catrinel Sandu și a anunțat-o de existența ei. Amanta ar fi sunat-o pe bebelușă și i-ar fi zis: 'Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine'. Catrinel Sandu a fost șocată și nu și-ar fi imaginat nicio clipă că Gabriel Trifu o înșală de atât timp.

Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul

„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!', este mesajul pe care Catrinel Sandu l-a transmis.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter