Ce crede cu adevărat tatăl lui Meghan despre familia regală. Interviu exploziv cu Thomas Markle

Publicat pe

Thomas Markle susține că Meghan, fiica lui, nu mai vorbește cu el de 10 săptămâni. Tatăl Ducesei de Sussex acuză familia regală britanică ar fi făcut-o pe fata lui să facă pași înapoi până în anii `30.

Tatăl lui Meghan Markle a comparat familia regală cu o scenetă Monty Python, un show de c0medie difuzat de o televiziune britanică. „Sunt exact ca o scenetă Monty Python. Spui câteva cuvinte critice la adresa familiei regale și ei își pun degetele în urechi, își acoperă ochii și trag draperiile. Nu vor să știe despre ele', a declarat Thomas Markle, pentru Good Morning Britain, potrivit Mirror.co.uk.

Thomas Markle susține că fiica lui a ajuns unde este acum datorită lui. „Vă spun, am ajuns la limită cu Meghan și familia regală. Sunt pe cale să explodez. Ce mă enervează este simțul de superioritate al lui Meghan. N-ar fi nimic fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Tot ce Meghan este, eu am făcut-o', a mai declarat acesta.

Citește și: Prințul Harry i-a cerut aprobarea lui Kate Middleton înainte de a merge mai departe în relația cu Meghan Markle. Care este motivul

Citește și: Meghan suferă din cauza trădării tatălui ei. Thomas Markle își denigrează fiica și ginerele în presă!

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter