Ce crede Speak despre iubita lui, Ștefania: ”Aruncă cu banii pe toate prostiile!”

Publicat pe de Oana Popoiag

Bărbații au adesea dificultăți în a înțelege de ce cheltuiesc femeile o avere pe ceea ce ei numesc nimicuri, iar Speak nu face excepție. Iată ce crede Speak despre iubita lui, Ștefania, când vine vorba despre shopping.

Când ies împreună la evenimente mondene, Speak o sfătuiește adesea pe iubita lui în materie de styling, așa cum a fost cazul la petrecerea unde am stat de vorbă cu ei. Deși sunt pe aceeași lungime de unde în materie de haine și muzică, cei doi au opinii diferite când vine vorba de banii cheltuiți la shopping. Iată ce crede Speak despre iubita lui, Ștefania.

Ce crede Speak despre iubita lui, Ștefania: 'Aruncă cu banii pe toate prostiile!'

'Ștefania aruncă banii pe haine. Pe toate prostiile nefolositoare', ne-a povestit Speak, dar a fost întrerupt la timp de Ștefania: 'Pe de toate arunc banii. Pe orice! (…) Ultima chestie nefolositoare pe care mi-am cumpărat-o a fost o pereche de ochelari. Nu aveam nevoie de ei, dar i-am luat oricum. Bine, 'nefolositor' la el înseamnă că vreau să-mi iau ceva ce poate am deja, dar totul e folositor!'

Ștefania te așteaptă cu noi episoade din vlogul său pe viva.ro

După ce s-a lansat în muzică, Ștefania (21), iubita lui Speak, a redescoperit o altă pasiune mai veche, cea pentru vlogging.  Încurajată de Speak, artista și-a deschis un canal de Youtube, unde postează momente din viața ei. Ștefania te așteaptă cu noi episoade de vlog și pe viva.ro. Aici descoperi cele mai spumoase secvențe din viața de zi cu zi a artistei, pasiunile sale, povești de culise, cu ce vedete s-a mai întâlnit și multe alte noutăți în care îți poți găsi inspirația.

Citește și:

Claudia Pavel are o relaţie specială cu sora sa. În ce privinţe se sfătuiesc cele două – EXCLUSIV

Simona Halep și-a schimbat look-ul. Cum arată acum campioana

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter