Ce măsură poartă acum Ozana Barabancea la haine, după ce a slăbit 40 de kilograme: ”Înseamnă că am slăbit cu adevărat”

Publicat pe

Ozana Barabancea a slăbit enorm în ultima perioadă, mai ales după operația de micșorare a stomacului. Vedeta a dezvăluit ce măsură poartă la haine după ce a slăbit 40 de kilograme într-un timp foarte scurt. Chiar dacă a scăpat de kilogramele nedorite, Ozana Barabancea nu și-a dat toate hainele.

Deși hainele pe care le purta înainte nu-i mai vin deloc, acestea fiind foarte mari pentru ea, Ozana Barabancea și-a păstrat hainele și are o mulțime de idei despre ceea ce va face cu ele. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' poartă acum mărimea S-M, deși încă are obiceiul atunci când merge la cumpărături să se îndrepte către rafturile cu mărimi mai mari.

'Pe unele le-am dat. Am șapte lăzi de zestre pe care vreau să le expun. Poate le voi vinde sau le voi licita. Sunt haine frumoase, bine lucrate. Pe unele le mai am. Acum trebuie să mă duc la S-M. Am rochia de 30 de ani în care încă nu intru. Într-adevăr o să mă simt învingătoare în mometul în care voi intra în această rochie. E un target. Dacă o să o îmbrac înseamnă că am slăbit cu adevărat.', a dezvăluit Ozana Barabancea la Interviurile VIVA!.

Ozana Barabancea poartă un corset special

După operația de micșorare a stomacului, Ozana Barabancea face mult sport și este atentă la ceea ce mănâncă. Vedeta are probleme cu spatele, iar pentru asta poartă un corset special care o ajută foarte mult. Acum, Ozana Barabancea are un stil de viață foarte ordonat.

'Stilul meu de viață e ordonat. Beau foarte multă apă. Încerc să merg la sală de 3-4-5 ori pe săptămână. El mă ajută să am un tonus minunat. Trebuie să fac și masaj. Pielea îmi răspunde destul de bine. Savurez orice mâncare. Important e să nu mă prindă masa cu gândul în altă parte. Nu avem plăceri vinovate. Când am timp gătesc. Acum, sinceră să fiu am pe cineva care mă ajută. Îmi mai iau și de la supermarket când sunt în viteză.', a mai declarat aceasta.

Nu spune nu intervențiilor estetice

Nu a trecut nici măcar un an de când Ozana Barabancea și-a făcut operația de micșorare de stomac, iar rezultatele au fost vizibile într-un timp foarte scurt. Artista nu ar spune nu altor intervenții estetice, iar pe viitor nu exclude să ajungă pe masa chirurgului estetician.

'Sunt perfect de acord cu ele. Eu încă nu am un an de la operație. Eu sunt foarte bună de carne. Probabil o să-mi fac niște interveții în partea superioară a corplui. Eu simt că întineresc, dar vârsta își spune cuvântul. Important este să îmbătrânești frumos. S-ar putea să-mi fac o intervenție la nivelul sânilor. Port un corset foarte bun.', a spus Ozana Barabancea.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter