Ozana Barabancea cântăreşte 72 de kilograme: "Încă am senzaţia că sunt grasă!"

Publicat pe

Ozana Barabancea cântăreşte 72 de kilograme. După operaţia de micşorare a stomacului, Ozana este într-o formă de invidiat. Are un stil de viaţă sănătos şi se simte incredibil de bine. Mai are în plan să slăbească, însă cea mai importantă pentru ea este sănătatea!

Anul trecut, Ozana Barabancea a decis să apeleze la ajutorul medicilor. Pentru a pierde în greutate, vedeta a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Cu trei luni înainte de intervenţie, soprana a pornit documentarea. Acum, la nici un an de la operaţie, vedeta se mândreşte cu un trup de invidiat. A ajuns să cântărească 72 de kilograme.

„Este o schimbare mare în privinţa hainelor, a pantalonilor. (…) Încă am senzaţia că sunt grasă, merg încă la magazinele care vând haine mărimi mari. (…) Doctorul mi-a spus un lucru înţelept. Decizia e mai importantă decât incizia. Este o disciplină, o adaptare pe care trebuie să o faci cu atenţie…Trebuie să ai grijă să nu mănânci chiar orice, ai voie dar în cantităţi mici. Am avut de 2 ori senzaţia că nu e ok….Doamne, oare am făcut bine? Corpul meu reacţiona…Eu nu mai sunt un om normal, eu sunt un om care a suferit o intervenţie. Viaţa mea s-a schimbat! (…)

Pot să mănânc dulce, dar în ziua în care fac sport, fructe, dar dimineaţa. Mâncăm dezordonat pentru că avem , temeri, anumite datorii umane, mentale. (…) M-am pregătit mental 3 luni de zile, înainte de operatie, am citit, m-am documentat. Eu în viaţă am luat decizii radicale cu privire la viaţa mea. Atunci mi-am dat seama că trebuie să îmi asum, să fac nişte schimbări. Este o schimbare de 90 de grade. Dacă nu am un mental pozitiv, fac o greşeală. (…) 

Sunt exerciţii 20 de minute pe care le fac special pentru spate. Am o listă. Trebuie să îmi întăresc şi braţele, şi spatele. (…)

Am 72 de kilograme. Nu, am oasele grele. 65, restul talent. Vreau să fiu sănătoasă, nu vreau să mă iau la întrecere cu sănătatea mea. „, a spus Ozana Barabancea la Interviurile VIVA!.

 

Fiul Ozanei Barabancea a slăbit 40 de kilograme

Andrew a trecut de vârsta majoratului. Face sport acasă, a slăbit zeci de kilograme. E un băiat tare ambiţios!

„Da, aproape 40 de kilograme. Dietă, sport. Da, eu vreau să mă menţin.', a spus în exclusivitate Andrew la VIVA! Party 2018.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter