Ce sacrificiu e dispusă să facă Oana Zăvoranu pentru un copil! Vedeta e hotărâtă

Publicat pe

Ce sacrificiu e dispusă să facă Oana Zăvoranu pentru un copil! Vedeta este dispusă să îi plătească unei mame surogat suma de 100.000 de euro pentru a-i purta în pântec copilul. Legislaţia din România nu prevede aşa ceva, aşa că Oana e hotărâtă să ia o măsură drastică! Îşi doreşte mult o familie! 

De câteva săptămâni, Oana Zăvoranu a declarat că este hotărâtă să devină mamă, dar nu oricum, vedeta vrea să găsească o mamă surogat care să îi poarte în pântec copilul său şi al lui Alex Ashraf, soţul său. După multe cercetări şi dezbateri la TV, vedeta a înţeles că nu există o lege în România pentru aşa ceva, mai mult decât atât, ea ar fi obligată să îşi adopte propriul copil.

Oana Zăvoranu vrea să plece din România

Vedeta, în urma unui interviu acordat la Antena 3, a declarat că va încerca să facă presiuni pentru a crea o lege în acest sens, iar dacă nu, ea va pleca din ţară. Împreună cu Alex se gândesc să meargă în America pentru a-şi da seminţele unei mama purtătoare care să le nască bebeluşul pe care şi-l doresc.

Ea ştie că acolo este legi clare, mai mult decât atât, mamele surogat sunt atent supravegheate pentru ca copilul să se nască sănătos.

Oana Zăvoranu a intrat în contact cu spiritul părinților săi

Mărioara Zăvoranu  i-a transmis prin intermediul Getei Heimerl, care a luat legătura cu spiritul Mărioarei, că o iubeşte.

„A venit cu declaraţii de iubire către tine. Oamenii care pleacă se schimbă faţă de cum erau aici. Vrei să evoluezi. Chiar dacă Mărioara nu spunea că o iubeşte, felul în care vorbea şi se exprima dădea semne clare că o iubeşte. În lumea de dincolo, Mărioara este împăcată sufleteşete că tu eşti mulţumită şi fericită', a spus Geta Heimerl la Antena 1.

 

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter