Kate Middleton, rochie de aproape 2000 de lire sterline. Ducesa de Cambridge a sfidat codul vestimentar

Publicat pe

Ne-a obișnuit cu stilul său clasic, elegant, potrivit unei membre a familiei regale, dar iată că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, nu încetează să ne uimească. Iată ce alegere vestimentară neașteptată a făcut recent, cât de diferit s-a îmbrăcat în cadrul unei vizite oficiale!

 

Ducele și Ducesa de Cambridge, la dineu, în reședința ambasadorului britanic în Suedia.

În ultimele luni, cea care a fost cu predilecție în atenția presei este Meghan Markle, dată fiind apropiata ei nuntă cu Prințul Harry. Totul a fost despre ea – despre rochia de mireasă, despre inelul de logodnă, despre destinația din luna de miere… Kate Middleton, care până recent ținuse prima pagină a publicațiilor cu cea de a treia ei sarcină, a trecut brusc pe un loc secund. Iată însă că ducesa de Cambridge, fără să facă niciun efort, a trecut iar pe primul loc în interesul presei…

 

Outfitul Erdem îi vine de minune Ducesei de Cambridge.

 

Kate Middleton a reușit din nou să facă toate capetele să se întoarcă spre ea, în cadrul unui dineu dat de primul-ministru al Suediei, la care dress code-ul a fost black tie', unde Ducesa de Cambridge, cunoscută pentru stilul ei clasic, a avut o apariție cel puțin surprinzătoare. Deși Kate are nenumărate ocazii să se îmbrace la 4 ace, aceasta a fost văzută arareori purtând culori aprinse și, cu atât mai puțin, cu imprimeuri florale sau de alt gen. Tânăra ducesă are un stil destul de conservator, care însă i se potrivește de minune.

Ducele și Ducesa de Cambridge, alături de Prințesa Victoria a Suediei și Prințul Daniel.

Da data aceasta însă, viitoarea Regină a Angliei, care a sosit alături de Prințul William într-un turneu regal în Suedia, a purtat o rochie galbenă, lungă și, pe deasupra, și cu model floral, outfit creat de celebrul designer Erdem, în timp ce Prințesa Victoria a Suediei, așteptându-se probabil la același lucru din partea lui Kate Middleton, a arătat mult mai formal într-o ținută neagră… Părerea unanimă a fost că Ducesei i se potrivește de minune acest stil, pe care l-ar putea aborda mai des. Și nouă ne place!

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter