Cele mai frumoase poze de cuplu ale vedetelor din România!

Publicat pe

Vedetele de la noi și-au găsit jumătatea și trăiesc adevărate povești de dragoste. Fie că sunt împreună de ani buni, fie că sunt împreună de doar câteva luni ei formează cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Am strâns poze de cuplu ale vedetelor din România și am făcut un top!

Poze de cuplu superbe ale vedetelor de la noi

Pe unii îi vedem des pe micile ecrane, iar pe alții mai puțin. Chiar dacă sunt personalități diferite se înțeleg de minune. Iată cele mai spectaculoase fotografii de cuplu ale vedetelor noastre!

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de mai bine de 8 ani. Cei doi s-au căsătorit după 5 ani de relație, iar prima lor întâlnire a avut loc în Ruse, Bulgaria. Tot în Ruse, Bulgaria, Radu Vâlcan a cerut-o în căsătorie pe Adela. Din iubirea lor a venit pe lume micuțul Alexandru, băiețelul lor.

Andra și Cătălin Măruță

Pe Andra și Cătălin îi cunoaște toată lumea. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. S-au căsătorit după 3 ani de relație, dar sunt împreună de mai bine de 12 ani. Andra și Cătălin Măruță se iubesc și acum la fel ca în prima zi.

Andreea Bălan și George Burcea

George Burcea a apărut în viața Andreeei Bălan exact când trebuia. Povestea lor de dragoste este ca-n basme, iar din iubirea lor s-a născut micuța Ella.

Antonia și Alex Velea

Am putea să spunem că formează cel mai hot cuplu din showbiz-ul românesc. Antonia și Alex Velea sunt un cuplu extravagant și foarte iubit de fani. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic și Akim.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar acum se pregătesc să devină părinți. În scurt timp, Laura Cosoi va fi mămică de fetiță. Cosmin Curticăpean încearcă să stea departe de lumea showbizului.

Lora și Ionuț Ghenu

Se iubesc de puțin timp, însă se iubesc cu patos. Lora și Ionuț Ghenu sunt de nedespărțit, iar asta se poate vedea pe rețelele de socializare, dar și la fiecare eveniment acesta o însoțește.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Diva de la Monaco și sportivul austriac formează un cuplu de aproape 4 ani. Cei doi trăiesc intens fiecare moment din viața lor și se bucură de orice lucru mărunt. Relația lor pare una foarte solidă.

Speak și Ștefania

Speak și 'Libelula' se iubesc de doar câteva luni, dar par a avea o relație destul de solidă. Cei doi locuiesc împreună și se distrează de minune oriunde se află.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter