Ce salariu va avea Andreea Mantea la "Te vreau lângă mine". Prezentatoarea TV va încasa lunar o sumă considerabilă

Publicat pe

Ce salariu va avea Andreea Mantea. Bruneta i-a luat locul Biancăi Drăguşanu în emisiunea „Te vreau lângă mine”. Conform surselor noastre, blondina lua lunar un salariu de 12.000 de euro. Iată că Andreea Mantea, actuala prezentatoare, a negociat un nou salariu şi un nou contract!

Conform informaţiilor apărute în presă, Andreea Mantea va ajunge să câştige o sumă destul de mare. Salariul brunetei ar fi de 6000 de euro pe lună pentru a prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”.

„De-a lungul carierei mele in televiziune, in 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase si de multe provocari inedite care m-au ajutat sa fiu mai aproape de dumneavoastra iar pe dumneavoastra alaturi de mine! Pentru asta vreau sa va multumesc din tot sufletul, pentru ca fara voi nu as fi ajuns pana aici! Ei bine, a venit momentul pentru o noua provocare! Este vorba de emisiunea Te vreau langa mine'! Este un proiect pe care eu il indragesc foarte tare pentru ca ador proiectele in care este vorba de iubire! Va astept cu drag si de aceasta data sa fiti alaturi de mine, iar eu de dumneavoastra incercand sa rezolv cat mai multe probleme de suflet!  ❤️”, a spus Andreea Mantea după ce s-a aflat că va prezenta emisiunea de la Kanal D.

Ce salariu avea Bianca Drăguşanu la Kanal D

Vedeta avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, o sumă extraordinar de mare, potrivit unor surse apropiate vedetei. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a luat această decizie a fost faptul că aceasta dorește să-și petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Sofia Natalia. Încetarea contractului a venit în același timp cu terminarea sezonului 'Te vreau lângă mine'.

Ce planuri are Bianca Drăgușanu după ce a rămas fără emisiune la Kanal D

O vară plină de schimbări, pentru Bianca Drăgușanu! După tumultul din viața ei personală, iată că a venit vremea schimbărilor și pe plan profesional. Vedeta a încheiat contractul cu postul de televiziune Kanal D, unde a prezentat un sezon al emisiunii „Te vreau lângă mine', dar are o vară plină, cu multe proiecte profesionale.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter