Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu după ce s-a anunţat un nou sezon "Bravo, ai stil"

Publicat pe

În curând va debuta sezonul cinci al emisiunii „Bravo, ai stil”, difuzată pe Kanal D. Toţi erau curioşi cine va prezenta show-ul, Ilinca Vandici va fi din nou la cârma competiţiei. Iată că doi dintre juraţi vor avea o rubrică în emisiunea Teo Show, difuzată de la ora 15.00, de luni până vineri. 

Săptămânal, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu le dau întâlnire telespectatorilor Kanal D în rubrica de styling Așa DA, așa NU', comentând cele mai recente apariții vestimentare ale vedetelor din România. Cunoscuți publicului prin prestația în postura de jurați ai emisiunii fenomen Bravo, ai stil!', Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor face echipa și vor oferi titlul de bine sau prost îmbrăcât', comentând pe marginea ținutelor vestimentate adoptate de vedete, și oferind sfaturi utile în ceea ce privește stylingul.

Cele mai extravagante, îndrăznețe sau prost alese creații vestimentare vor trece prin ochiul critic al celor două vedete cu o vastă experiență în modă. Cu o carte de vizită remarcabilă în domeniul modei în România și nu numai, cu prezentări grandioase ale colecțiilor sale pe cele mai importante podiumuri de modă ale lumii, Cătălin Botezatu rămâne una dintre cele mai credibile voci în domeniul sau.

Acest proiect este o nouă provocare pentru noi, dat fiind faptul că este o rubrica de fashion în cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii în diverse ipostaze, ci de a-i ajuta să se îmbrace corect, de a fi echilibrați din punct de vedere vestimentar. Este o rubrica constructivă, plină de surprize!', a spus Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată publicului din România de-a lungul timpului prin extravaganță, prin stilul vestimentar inconfundabil, dar și prin sinceritatea dezarmantă cu care își suține părerile de fiecare dată. Un model drept de urmat, vedetă se declara bucuroasă de această nouă experiență, afirmând în același timp că este o mare onoare pentru ea să facă parte din acest proiect TV.

Va fi o experiență extraordinară, așa cum fiecare proiect în cadrul familiei Kanal D mi-a adus satisfacții uriașe. Nu pot exprima în cuvinte cât sunt de fericită și de recunoscătoare pentru că am șansă de a prezența această rubrica de fashion alături de , Cătălin Botezatu. Este un vis împlinit pentru mine! Sunt un mare fan al lui Teo Trandafir, o admir enorm, iar Bursucu e un coleg și prieten extraordinar. Nu poate fi decât o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect', a spus Raluca Bădulescu.

Cei doi au făcut publice pe reţelele de socializare  imaginea de prezentare a noului format al rubricii. „În curand ..TEO show #kanaldromania #teoshow”, au notat cei doi.

Cine prezintă sezonul cinci 'Bravo, ai stil'

Bravo, ai stil!’ se pregătește de o nouă competiție, iar acum este totul oficial. După ce toată lumea se aștepta ca sezonul cu numărul cinci să înceapă în această toamnă, cei de la Kanal D vin cu o surpriză pentru telespectatori. Au fost multe întrebări pe tema cine va prezenta sezonul cinci ‘Bravo, ai stil!’.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter